BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,77
ALTIN 2.400,40
HABER /  DÜNYA

Sadece annesine hediye almak istemişti !

Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki patlamada hayatını kaybeden 17 yaşındaki Oğulcan Tuna’nın, annesine hediye almak için ağabeyi ve ablasını bekl...

Abone ol

Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki patlamada hayatını kaybeden 17 yaşındaki Oğulcan Tuna’nın, annesine hediye almak için ağabeyi ve ablasını beklerken hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
Reyhanlı’daki patlamada ölenler arasında olan 17 yaşındaki lise öğrencisi Oğulcan Tuna, dün öğle saatlerinde üniversiteye hazırlanmak için gittiği dershaneden çıktıktan sonra Reyhanlı meydanında geldi. Oğulcan Tuna, ablası Ayşegül ve ağabeyi Utku’yu biriktirdikleri paraları birleştirerek Anneler Günü için anneleri Fatma Tuna’ya tek taş yüzük almak için beklemeye başladı. Oğulcan, ablası ve ağabeyini beklerken belediye binası yakınında meydana gelen ilk patlamada başından ağır yaralanarak Antakya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybettti. İHA’ya açıklamalarda bulunan 17 yaşındaki Oğulcan’ın ağabeyi Utku, "Annemize tek taş yüzük alacaktık. Ablam, ben ve Oğulcan birlikte alacaktık. Olmadı, yarın ne olacağımızı bilemedik" dedi. Acılı anne Fatma Tuna ise feryat ederek Oğulcan’ın adını sayıkladı. Bu arada 17 yaşındaki Oğulcan’ın, bir kaç gün önce kendi adını evlerinin önündeki bir iş yerinin kepengine sprey boyayla yazması dikkat çekti. Ağabeyi Utku ise Oğulcan’ın adını yazdığı işyerinin önünden ayrılmıyor.
(İHA)