BIST 10.209
DOLAR 32,35
EURO 34,77
ALTIN 2.397,95
HABER /  DÜNYA

Alper hangi takıma gidiyor ?

Eskişehirspor Kulübü Asbaşkanı Nihat Çuhadar, Alper Potuk’un kırmızı-siyahlı takımda artık miadını doldurduğunu, transfer tekliflerini değer...

Abone ol

Eskişehirspor Kulübü Asbaşkanı Nihat Çuhadar, Alper Potuk’un kırmızı-siyahlı takımda artık miadını doldurduğunu, transfer tekliflerini değerlendireceklerini söyledi. Çuhadar, "Şu anda Alper’in Galatasaray’a transfer olduğunu söylemek için çok erken. Transfer görüşmeleri devam ediyor” dedi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çuhadar, Alper Potuk’a yurt içinden ve yurt dışından ciddi tekliflerin olduğunu ifade etti. Alper’in efendi bir futbolcu olduğunu söyleyen Çuhadar, “Alper’in çıkarını ve Eskişehirspor’a yapacağı katkıları düşünerek hareket ediyoruz. Her futbolcunun hedefi 3 büyük kulüpte oynamaktır. Alper’i 2 yıldır transferini durdurduk. Ancak bu süreç bitti. Alper’i yurt içinden ve yurt dışından ciddi şekilde istiyorlar. Bunları değerlendiriyoruz. Alper’in Eskişehirspor’da miadı doldu. Alper için ara transferde teklif edilen paranın iki katı şimdi teklif ediliyor. Şu anda Alper’in Galatasaray’a transfer olduğunu söylemek için çok erken. Transfer görüşmeleri devam ediyor” diye konuştu.
Çuhadar, yeni sezon için teknik heyetin izlettiği futbolcuların olduğunu belirterek, "İkisi yabancı, biri Türk asıllı futbolcuyla ciddi şekilde ilgileniyoruz. Biri ileri uçta, biri sağ kanatta, diğeri orta sahada oynayacak futbolcular. Futbolcuların yaşları da çok genç. Birisi 1990, biri 1992, diğeri de 1994 doğumlu. Bunların belirli maliyetleri var. Eskişehirspor olarak parayı ekonomik kullanmak zorundayız" dedi.
Bursaspor maçının dostluk maçı çerçevesinde geçeceğini belirten Çuhadar sözlerine şöyle devam etti:
“Yarın Bursaspor maçından 3 puan almayı hedefliyoruz. Eskişehirspor’un bu sezon beklediği hedefleri yakalayamadı. Maalesef, hakemler üç büyük kulübün hegemonyasında. Fenerbahçe ile yaptığımız Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında yaşadıklarımızı herkes biliyor.”
(İHA)