BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,01
ALTIN 2.476,10
HABER /  GÜNCEL

Saddam, işte böyle yakalandı!

Saddam Hüseyin'in Amerikan güçlerince tutuklanmasının ardından, tüm gözler BAAS'a döndü. Türk ve Dünya kamuoyu, BAAS'ın ne diyeceğini merak ediyordu.

Abone ol

Saddam Hüseyin'in Amerikan güçlerince tutuklanmasının ardından, tüm gözler BAAS'a döndü. Türk ve Dünya kamuoyu, BAAS'ın ne diyeceğini merak ediyordu.

İNTERNETHABER, BAAS tarafından yapılan açıklamayı yayımlayarak, objektif gazetecilik işlevini de yerine getiriyor.

Bismillahirahmanirahim
Baas Arap Sosyalist Partisi
Birleşik Arap Ümmeti Ölümsüz Sloganımızdır
Birlik Özgürlük Sosyalizm

Genel Sekreter Yoldaşın Irak taki İşgal Güçleri Tarafından Esir Edilmesi ile ilgili Bülten

Ey Irak Halkı ve Arap Ulusu..
Ey Baas'lı Yoldaşlar...

Irak ta Baas Arap Sosyalist Partisi önderliğindeki yiğit Irak direnişi ile işgal güçleri ve işbirlikçileri arasında süren çatışmalar ve giderek yükselen silahlı direnişe işgalci güçlerin darbe vurmaya çalışan umutsuzca çabalarıyla yoğunlaştırılan operasyonlarda Amerikan işgal güçleri, satılık hainlerin yardımlarıyla organize operasyonla, genel sekreter yoldaşın yer değiştirmesi esnasında Salahaddin Vilayetinin bazı bölgelerindeki bazı alternatif üs ve yanıltıcı noktalara baskın yapmışlardır.

İşgalci güçler biyolojik etkili maddelerle müdahalede bulunarak Irak ülke genel sekreteri yoldaş Saddam Hüseyin'i esir etmişlerdir. Bu olay 13 Aralık 2003 Cumartesi günü gece yarısndan önce gerçekleşmiştir.

Çizilen siyasi ve stratejik çizgi doğrultusundaki yiğit silahlı direnişimiz hiçbir şekilde durmayacaktır. Aksine işgalci güçlerin kovulması, Irak'ın özgürleştirilmesi ve bütün Iraklıların birleşik vatanının korunması doğrultusunda ortaya konulan stratejik hedefin ve taktiksel gerekliliklerin öngördüğü hatta giderek yükselmeye devam edecektir.

Direnişin siyasi önderliğinin çizdiği ve savaşçı organlarının bilince çıkardığı strateji, büyük bir önem, mücadele ruhu, görüş netliği ve genel sekreterin ilkelerinde ve mücadeleci yeteneklerinde somutlanan değişmez bir bağlılıkla uygulanmaya devam edilecektir.
Baas ve direniş, onurlu Araplara ve insanlığa, genel sekreter yoldaşın esir kampında, ideolojik inancın sağlamlığıyla, mücadeleci ruhunun gücüyle, asil Arap şerefiyle, baş eğmeyen çelik Irak yüreğiyle, emsalsiz şahsi gücüyle işgalcilere karşı büyük bir karşı koyuş sergileyeceğini vurgular.

Irakların, ulusun ve tüm dünyadaki ilericilerin sevgilisi yoldaş Saddam Hüseyin ölümsüz yürüyüşüne yeni bir sefer ekleyecektir.

Yaşasın Özgür Irak
İşgalciler Yenilecek
Yaşasın Yiğit Irak Direnişi
Yaşasın Irak Ülke Genel Sekreteri Mücadeleci Yoldaş Saddam Hüseyin
Yaşasın Yoldaş Saddam Hüseyin'in Sevgilisi Arap ve Özgür Filistin
Allahü Ekber Allahü Ekber Kaybetmişler Kaybedeceklerdir

Siyasi Basın Yayın Kolu
Baas Arap Sosyalist Partisi