BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sabah'tan Savcı Öz'le ilgili yeni bomba!

Zekeriya Öz'ün Ali Aağoğlu'na aday yollayarak fatura istediği öne sürüldü. İddiaya göre de hepsinin kaydı var.

Abone ol

İNTERNET HABER - Sabah si Savcı Zekeriya Öz'ün yakasını bırakmıyor. Basın toplantısı yaparak Dubai seyahatinin parasını cebinden ödediğini iddia eden Öz'ün özel bir fatura timi kurduğu öne sürüldü.

İddiaya göre 2 işadamı ile bir avukat, Ağaoğlu şirketine giderek fatura için baskı yaptı. Bu arada Dubai faturasının ödendiği kartın sahibi de belli oldu.

PARASINI BEN VERDİM NİYE MAKBUZ VEREYİM

Sabah Gazetesi bugün manşetinden Zekeriya Öz'e yakın olduğunu iddia ettiği 2 işadamı ile avukatın Ağaoğlu'nu gidiş görüntülerinden kareler bastı.

Gazetenin iddiasına göre Zekeriya Öz bu kişileri Ağaoğlu'na Dubai faturalarını almaları için gönderdi. Yine iddiaya göre Ağaoğlu "Tatilin parasını ben ödedim, niye makbuz vereyim" diyerek isteklerini reddetti.

GÖRÜNTÜLERİ VAR

Sabah Gazetesinin iddiasına göre Zekeriya Öz'ün yolladığı iddia edilen 2 müteahhit ile avukatın görüşmeye ilişkin kamera kayıtları var. O görüntelerin bir kısmı da fotoğraf olarak gazetenin manşetinden basıldı.

1.20140110084033.jpg

KONUYLA ALİ BEY İLGİLENİYOR!


Sabah'ın iddiasına göre Öz adına ilk ziyaret, 7 Ocak Salı günü, Ağaoğlu'nun Dubai temsilcisi ve 

başliksiz-2.20140701164238.jpgUluslararası Satış Koordinatörü Halil İbrahim Demirhan'ın avukat kardeşi Ali Demirhan'ın ofisine yapıldı.

Zekeriya Öz adına geldiğini söyleyen kişiler, Dubai seyahatinin yapıldığı 17-22 Ekim 2013 tarihini takip eden günlerden birine ait, 4 bin 250 dolarlık 'elden ödeme makbuzu' talep etti.

Aynı zamanda Ali Ağaoğlu'nun avukatı olan Ali Demirhan, "Konuyla Ali Bey ilgileniyor" diyerek, talebi geri çevirdi.

SONRA AĞAOĞLU'NA GİTTİLER

Bu kişiler aynı gün saat 13.07'de, Ali Ağaoğlu'nun, Ataşehir'deki Akdeniz İnşaat şirketine (Dubai gezisinin faturasını ödeyen şirket) yaptı.

Avukat Tayfun Aktaş ile müteahhitler Osman Ağca ve A.O., Ali Ağaoğlu'na, "Zekeriya Bey Dubai gezisi yüzünden zor durumda kaldı. Parayı size elden ödemiş olsun. Siz ona, seyahatin bitiminden sonrasına ilişkin bir makbuz verin. Bu sizin için iyi olur" dediler.

Ancak Ağaoğlu, buna şiddetle karşı çıktı, "Hem seyahatin parasını ben ödeyeceğim, hem de şimdi size fatura mı vereceğim" diyerek, talebi geri çevirdi. Hararetli tartışmaların yaşandığı görüşme, tam olarak, 1 saat 11 dakika sürdü.