BIST 10.083
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.441,69
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Saadet Partisi'nde bana dediler ki...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Saadet Partisi'nde yaptığı bir görüşmenin detayını anlattı.

Abone ol

İNTERNETHABER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çatı aday görüşmeleri sırasında Saadet Partisi'nde yaşanan bir diyalogu partisinin grup toplantısında anlattı.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak'la sohbetinde sözün yolsuzluklara geldiğini anlatan Kılıçdaroğlu, Kamalak'ın kendisine Karacaoğlan'ın bir şiirini hatırlattığını söyledi ve ekledi:

"Şimdi ben bu şiiri okuyan Sayın Kamalak’a da söylüyorum:

Bu şiiri eminim içinden okuyup sandığa öyle gidecektir. Buna da yürekten inandığımı ifade etmek isterim."

İşte SP'de o gün konuşulanlar...

“SAADET PARTİSİ’NDE BANA DENİLDİ Kİ…”

Cumhurbaşkanı adayları belirlenmeden önce, ziyaret ettiğim partilerden birisi Saadet Partisi’ydi. Olay yolsuzluğa gelince, “iğneden ipliğe hesabı sorulur bir gün” diye bir şiiri hatırlattı. Şiirin bir dörtlüğü, şöyle diyor Karacaoğlan

“Bu dünyada ademoğluyum dersin, helali haramı durmayı yersin, yeme el malını er geç verirsin, iğneden ipliğe sorulur bir gün hesabı”

“ŞİMDİ BEN BU ŞİİRİ OKUYAN SAYIN KAMALAK’A DA SÖYLÜYORUM…”

Şimdi ben bu şiiri okuyan Sayın Kamalak’a da söylüyorum. Ne güzel şiir. Kul hakkı yiyenden sorulur diyor Karacaoğlan. O adamlardan birisi şimdi cumhurbaşkanı adayı, sen de sandığa gideceksin. Senin partililerin de sandığa gidecek. Bu şiiri eminim içinden okuyup sandığa öyle gidecektir. Buna da yürekten inandığımı ifade etmek isterim.