BIST 9.986
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.437,31
HABER /  MAGAZİN

Ryan Gosling havalimanında yakalandı!

Ünlü aktör Ryan Gosling haftasonu Los Angeles Havalimanı'nda yakalandı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Hollywood'un ünlü aktörlerinden Ryan Gosling haftasonu Los Angeles Havalimanı'nda magazin basını tarafından kameralara yakalandı. 

33 yaşındaki ünlü aktör Ryan Gosling kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Eva Mendes ile yaşadıkları fırtınalı ayrılık ile magazin basınında büyük yer alan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde katıldığı film galasında taktığı kolye ile gündemde geniş yer almıştı. 

1.20140519152615.jpg

Ünlü aktör Ryan Gosling Eva Mendes ile yaşadığı ayrılık sonrası katıldığı film galasında eski sevgilisi Eva Mendes'in köpeğinin adınının yazılığı olduğu kolye ile kırmızı halı üzerinde magazin basınına poz verirken kafaları karıştırmıştı. Haftasonu Los Angeles Havalimanı'na giriş yaparken görüntülenen yakışıklı aktör taktığı kolye ile magazin basını tarafından yöneltilen soruları yanıtsız bırakması ile dikkat çekti.

2.20140519152903.jpg

Ünlü aktörün eski sevgilisi Eva Mendes'e taktığı kolye ile ilişkinin yeniden başlama ihtimali magazin basını tarafından ünlü oyuncuya yöneltilirken soruları yanıtsız bırakan yakışıklı oyuncu Los Angeles Havalimanı'nda hayranlarının gösterdiği ilgiye karşılık verdikten sonra gözden kayboldu.