BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Rüştü Fener için umutsuz konuştu

Barcelona'nın kampına katılmak için pazartesi günü İspanya'ya gidecek olan Rüştü, önümüzdeki sezonda Sarı - Lacivertli formayı giymesinin zor olduğunu söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe'de kalıp, kalmayacağı günlerdir tartışılan Rüştü Reçber ilk kez MİLLİYET'E konuştu. Barcelona'nın, Uzakdoğu kampına katılmak için pazartesi günü İspanya'ya gidecek olan tecrübeli file bekçisi önümüzdeki sezonda Sarı - Lacivertli formayı giymesinin zor olduğunu söyledi.

Milli eldiven, "Ali Yıldırım ile yaptığım görüşme sonrası kulüpten bir yanıt gelmedi. Yönetim, yıllık ücretimin bir kısmını yeni sezonda da Barcelona'nın karşılamasını istiyor. Ayrıca bonservisimi getirmemi de söylediler. Maddi konularda aramızda büyük fark var. Bu şartlarda kalmam zor görünüyor" diye konuştu.

Rüştü, İspanya ve İskoçya'dan ciddi teklifler aldığını da belirtti. Tecrübeli kaleci, "Barcelonalı yöneticilerle yapacağım görüşmede her şey belli olacak. Anlaşma sağlanırsa Fenerbahçe'ye dönerim. Olmazsa kulübümde kalırım veya beni isteyen takımlardan birine imza atarım" ifadesini kullandı.

Haber: Yalçın Türk
Kaynak: