BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Rusça'yı Medeniyet Üniversitesi'nde öğrenin

İş Dünyasında Rus dilini hiç bilmeyen, Kiril alfabesini tanımayan yahut çok sınırlı düzeyde Rus dili bilgisine sahipseniz yapmanız gereken bu kursa gitmek.

Abone ol

İş Dünyasında ihtiyacınız olan Rusçayı hiç bilmiyorsanız, Kiril alfabesini görünce ne olduğunu anlamakta zorluk çekiyorsanız... Ya da  çok sınırlı düzeyde Rusça biliyorsanız ama matbu metinleri okumak, derdinizi anlatabilecek kadar yazı yazmak ve el yazısı ile Kiril alfabesininde yazılmış metinleri okuyabilemek istiyorsanız bu kurs tam size göre.

AKADEMİK EĞİTİM 

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde Yrd. Doç. Dr. Sevil PİRİYEVA'nın koordinatörlüğünde başlayacak olan  İş Dünyasında Rusça Eğitimi kursu bir yandan ihtiyacınız olan Rusçayı öğrenmenizi sağlayacak bir yandan da gelişmenizi akademik bir eğitim ile denetleyebileceksiniz.

5 KİŞİLİK SINIFLARDA 64 SAAT

En az 5, en fazla 10 kişilik sınıflarda verilecek dersler, Hafta içi 2 gün 2 şer saat, 4 ay boyunca, toplam 64 saat gerçekleşecek. Eğitim programı 16 Ocak ile 1 Mayıs arasında yapılacak.

KATILIM BELGESİ

2 ara sınav ve 2 final sınavının yapılacağı kursun bitiminde Üniversite'nin onayladığı bir de katılım belgesi verilecek.

Tek yapmanız gereken İstanbul Medeniyet Üniversitesi internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldurmak ve 600 TL kurs ücretini yatırmak.

Kayıtlar için son gün 15 Ocak.