BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.429,94
GÜNCEL

Rus uçağının düşme anı görüntülendi

Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov, Moskova yakınlarında düşen, toplam 71 yolcu ve mürettebat bulunan uçaktan kurtulan olmadığını, bazı yolcuların kimlik tespitinin zaman alabileceğini bildirdi

Rusya'nın Domodedovo Havalimanından kalkan ve içinde 65 yolcu ile 6 mürettebatın bulunduğu Saratov Havayolları'na ait Antonov An-148 tipi yolcu uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra düştü. Rusya'daki uçak kazasında 2 kişinin ise cesedine ulaşıldı. Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov Rus medyasına yaptığı açıklamada, yapılan çalışmalar sonucunda, kazadan kurtulan bulunmadığı sonucuna ulaştıklarını söyledi.

Rusya’da kaza yapan, 71 yolcu ve mürettebatın bulunduğu uçağın düşme görüntüleri ortaya çıktı. Rusya Ulaştırma Bakanlığından yapılan açıklamada ise düşen uçaktan kurtulan kimsenin olmadığı belirtildi.

Rusya'nın Domodedovo Havalimanından kalkan ve içinde 65 yolcu ile 6 mürettebatın bulunduğu Saratov Havayolları'na ait Antonov An-148 tipi yolcu uçağının düşme anının görüntüleri ortaya çıktı.

Yolcu uçağının yere çarpma anı olay yerine yakın bir binadaki güvenlik kamerasından görüntülendi. Görüntülerde uçağın yanarak düştüğü ve hızla zemine çarptığı görülüyor.Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov, 71 kişinin bulunduğu düşen yolcu uçağından kurtulan olmadığını belirterek, kimlik tespitinin zaman alabileceğini açıkladı.

Sitene Ekle
Etiketler