BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.434,41
GÜNCEL

Ölen kedinin başında yas tuttu

Çanakkale'de aracın çarpması sonucu ölen dişi kedinin üzerine yatarak, saatlerce yas tutan erkek kedi görenleri duygulandırdı.

ÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesinde bir erkek kedi, aracın çarpması sonucu ölen dişi kedinin üzerine yatarak, saatlerce yas tuttu. Ölen kedinin sahibi Rafet Çıtakoğlu da büyük üzüntü yaşadı.

Bayramiç ilçesi Camicedit Mahallesi Göçmen Sokak'ta, bir aracın çarptığı Rafet ve Fatma Çıtakoğlu çiftine ait dişi kedi telef oldu. Bir erkek kedi ise kısa süre önce doğum yapan dişi kedinin cansız bedeni başından uzun süre ayrılmadı. Üzüntülü bir şekilde saatlerce ölen kedinin üzerine başını koyarak adeta yas tutan kediyi gören vatandaşlar, bu tablo karşısında duygulandı.

Kedi, telef olan dişinin yanından saatlerce ayrılmazken, Bayramiç Belediyesi zabıta ekipleri, sokaktaki cansız kediyi gömmek üzere bulunduğu yerden aldı.

Telef olan kedinin sahibi Rafet Çıtakoğlu, 'Üzüntümü kelimelerle anlatamam. Bana çok alışmıştı. Evden kahveye benimle birlikte gelip giderdi. Aracın tekerleğinin altında kalmış ve ölmüş. Diğer kedi de onun üzerine kapanmış öyle bekliyor. Bu iki kedinin bir de yavrusu var. Şimdi evde onu büyütüyorum. Yavrusuna bakarak teselli buluyorum' dedi.

Sitene Ekle
Etiketler