BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.500,34
HABER /  GÜNCEL

RTÜK'ün istediği Kurtlar Vadisi sonu

Kurtlar Vadisi'nde sona yaklaşılıyor. Burhan Ayeri, bugünkü köşesini diziye ayırdı. Ayeri, bir noktaya dikkat çekti. RTÜK'ün görmek istediği sona!

Abone ol Burhan Ayeri, bugünkü köşesini ne ayırdı. Ayeri yazısının bir bölümünde dizide yaklaşan sona değindi. Hemen herkesin beklediği son belli. Hatta RTÜK dahi bu sonu çok merak ediyor ve istiyor.

Yazı : Burhan Ayeri
Kaynak :


Gelelim yine Kurtlar Vadisi'ne. Rus Konseyi, Baba filmindeki ünlü baskını hatırlatan sahnelerle imha edildi. Akrep Bekir, arkadaşlarını sattı buradan kurtuldu ama Tilki Andrei'nin akrebiyle cezalandırıldı. Polat'la Hallo'nun diyaloğu ilginçti. 'Caminin önünde adam mı öldürülür' sorusuna Halil İbrahim'in 'Hemen yıkar, gömerdik. Bunda ne var' cevabı hoştu. Laz Ziya ile Doğu Bey'in Kurtlar Konseyi'nin suç dosyaları dolu çantasını teslimi sırasında 'Devlet muhabbeti'ni de sevdik. Paşa 'Devlet'le pazarlık olmaz, bunu size öğretemedik' lafına Ziya 'Devlet değişti. Siz istemezseniz ben bunu isteyecek devlet bulurum' karşılığını verdi. Ancak, bu çanta sonunda Polat Alemdar'a ulaştı. Haftaya Laz Ziya'yı cezaevinde göreceğimiz belli oldu. Yahut İtalya ya da Hollanda'ya kaçar.

Öbür tarafta da Elif, taşındığı yeni evde yatak yorgan paralamakta. Polat'ta ise tık yok. Sanırız senaryo grubu bu ikiliye olduğu kadar ekran başındakilere de işkence yapmayı seviyor. Beklenen mutlu son gerçekleştiğinde, tüm evlerden 'Yaşaa, tamam' tezahüratı yükselecek. Öncelikle de RTÜK üyelerinin evlerinden!