BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.417,26
HABER /  DÜNYA

RTÜK BÖLGESEL KARASAL SAYISAL TELEVİZYON İHALESİ

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından Karadeniz Bölgesi için yapılan Bölgesel Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı Sıralama İ...

Abone ol

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından Karadeniz Bölgesi için yapılan Bölgesel Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı Sıralama İhalesinde yayın lisansı alan 4 kuruluş belirlendi.
Bilkent Otel’de Komisyon Başkanlığını RTÜK Başkan Yardımcısı Aslan Narin’in yaptığı Karadeniz Bölgesi için düzenlenen Bölgesel Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı Sıralama İhalesinde yayın lisansı alan 4 kuruluş belirlendi. Lisans sürelerinin 10 yıl öngörüldüğü ve açık teklif usulüyle yapılan ihaleye, Haber Medya Gaz. Radyo TV Yay. Rek. San. ve Tic. A.Ş (Haber Karadeniz TV), Kanal Çay Dijital TV ve Radyo Hizmetleri A.Ş (Kanal Çay), Rize’nin Sesi Radyosu TV Yay. A.Ş (Kaçkar Karadeniz), Hizmet Dijital Yay. San. Tic. A.Ş (AKS TV) katıldı. Başlangıç tutarının 200 bin lira, artırım aralığının ise 20 bin lira ve katlarının olduğu ihale, 4 frekans için 4 kuruluşun katılması nedeniyle Haber Medya Gaz. Radyo TV Yay. Rek. San. ve Tic A.Ş’nin 20 bin lira artırımıyla ilk turda tamamlandı. Daha sonra kanalların kumanda üzerindeki yerinin belirlenmesi amacıyla kura çekildi.
(İHA)