BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.442,22
HABER /  GÜNCEL

RTE Üniversitesi'nde tecavüz skandalı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gece nöbetinde korkunç bir olay yaşandı.

Abone ol

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tıbbi sekreter 35 yaşındaki A.A., kendisine evlilik vaadinde bulunan evli doktor 30 yaşındaki Y.Y. ile 1.5 yıl önce görüşmeye başladı. Dr. Y.Y., eşinden ayrılmayınca A.A. ilişkiyi bitirmek istedi.

İddiaya göre geçen 8 Ağustos tarihinde hastanede nöbette olan doktor Y.Y., gece nöbetinde olan A.A.'nın yanına giderek, kapıyı zorlayarak içeri girdikten sonra iddiaya göre burada tecavüz etti.

'BOŞANIP SENİNLE EVLENECEĞİM'

A.A.'nın avukatı Eren Keskin, Rize Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı suç duyurusu dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

"Doktor Y.Y. ile müvekkilim arasında 1.5 yıl önce gönül ilişkisi başlamıştır. Bir süre sonra müvekkilim şüphelinin evli olduğunu öğrenir, ancak şüpheli eşiyle mutlu olmadığını, boşanıp müvekkilimle evleneceğini defalarca söyler ve müvekkilimi kandırır. Durumun doğruluğunu ispatlayacak telefon mesajları, fotoğraflar ve tanıklar bulunmaktadır. Bir süre sonra müvekkilim, davacının yeni bir çocuğu olduğunu öğrenir ve Facebook aracılığı ile eşiyle çektirdiği fotoğrafları görür. Bu durum üzerine kandırıldığını anlayan müvekkilim, şüpheli ile tüm ilişkisini keser. Telefonlarına çıkmamaya, mesajlarına cevap vermemeye başlar. Şüpheli, durumu kabullenmeyerek sürekli mesajlar gönderir ve telefonla arar. Bunların hepsi kayıtlarla sabittir."