BIST 10.158
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.397,60
HABER /  GÜNCEL

Rostov hazırlıkları başladı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda karşılaşacağı Rusya’nın Rostov takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı...

Abone ol

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda karşılaşacağı Rusya’nın Rostov takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan çalışmaya Özer Hurmacı dışında tüm futbolcular katıldı.
Trabzonspor, dün gece Bursaspor ile oynadığı hazırlık maçının ardından Rostov maçının hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Özer Hurmacı dışındaki tüm futbolcular katıldı. Antrenman öncesi oyuncularıyla yaklaşık yarım saatlik bir görüşme yapan Boşnak teknik adam, ardından ise Bursaspor maçında uzun süre görev alan futbolcuları salona gönderdi. Diğer futbolcular ise antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu sırada sakatlıkları bulunan Bourceanu ve Mustafa Yumlu takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

SEFA’NIN DURUMU İYİ
Trabzonspor’un dün akşam Bursaspor ile oynadığı hazırlık maçının 25. dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden Sefa Yılmaz’ın ciddi bir sakatlığı olmadığı açıklandı. Bugün takımla birlikte antrenmana çıkan futbolcunun yaşadığı hafif sakatlık tedavinin ardından tamamen geçtiği belirtildi.
(İHA)