BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.470,96
HABER /  DÜNYA

Ronaldinho gelseydi...

Atiba Hutchinson ve Olcay Şahan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Olcay, "Ronaldinho büyük futbolcu, gelseydi iyi olurdu" dedi. <b...

Abone ol

Atiba Hutchinson ve Olcay Şahan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Olcay, "Ronaldinho büyük futbolcu, gelseydi iyi olurdu" dedi.
Antalya Serik’in Belek beldesinde ikinci yarı kamp hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta, Atiba Hutchinson ve Olcay Şahan sabah antrenmanı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson, "Ben görev verilen her yerde oynarım" dedi. Atiba Hutchinson, dün kamp hazırlıklarına başladıklarını hatırlatarak, "Birkaç eksiğimiz var. Tek amacımız ikinci yarıya iyi başlamak. Takım olarak lige de iyi başlamıştık fakat daha sonra sıkıntılar yaşadık. Ben de bir kaç mevkide oynadım. Takımın bana nerede ihtiyacı varsa orada görev yaparım. Herkesten olumlu tepki aldım. Daha kendimi göstermek için birçok maç var" diye konuştu.

OLCAY: "TARAFTARIMIZI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ"
Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Olcay Şahan ise, sakat oyuncu olmamasının kendisi adına mutluluk verici olduğunu belirterek, "İkinci yarıya iyi başlayıp, taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Performansımın iyi olmasını annem ile babama borçluyum. Bana çok iyi bakıyorlar. Kendi adıma sakatlanmadan iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Ronaldinho büyük futbolcu, gelseydi iyi olurdu. Ama biz bunlarla ilgilenmiyoruz ve kendi işimize bakıyoruz" şeklinde konuştu.
(İHA)