BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  GÜNCEL

Rojin'den çarpıcı Demirtaş iddiası

Kürt sanatçı Rojin, kendisini korumakla görevli olan 3 polisin şehit olmasının ardından, Selahattin Demirtaş'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Abone ol

Kürt sanatçı Rojin'i korumakla görevlendirilen 3 polis memurunun şehit olmasının ardından Rojin acısını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Rojin, şehit olan polis memurları için açıklamalarda bulundu. "Keşke ben ölseydim" diyen Rojin, üzüntüsünden uyuyamadığını ve korumalarla gezmeyi kendisinin istemediğini söyledi.

TEHDİT EDİLDİĞİMDE DEMİRTAŞ'TAN YARDIM İSTEDİM

Türkiye sinden Fuat Uğur'a konuşan Rojin, şehit 3 polisin acısını yaşarken, çarpıcı bir Selahattin Demirtaş iddiası ortaya attı.

Tehdit edildiği dönemde Demirtaş'ı arayarak yardım istediğini belirten Kürt sanatçı şu ifadelere yer verdi: "Demirtaş bana 'Tabandan senin AKP'li olduğuna dair bir algı var' demişti. O zaman anlamıştım üzerime yönelik saldırıların arkasında bir karar olduğunu..."

İşte Rojin'in açıklamalarından bir kesit;

Ben istemez miyim yanımda tanımadığım koruma polisleri olmadan özgürce, tek başıma dolaşmayı. Kaç kere darp edildim, saldırıya uğradım. Van'da konser vereceğim zaman aldığım tehditler üzerine Selahattin Demirtaş'ı arayıp yardım istedim. Bugün demokrasiden dem vuran Demirtaş bana 'Tabandan senin AKP'li olduğuna dair bir algı var' demişti. O zaman anlamıştım üzerime yönelik saldırıların arkasında bir karar olduğunu. Her iki tarafa da yandığım için bu durumdayım, kötü insan ilan edildim.

Keşke ben ölseydim de onların ölümünü görmeseydim. Gencecik insanlardı, gözlerimin önünde gittiler. Geride bıraktıkları eşleri, çocukları, anne ve babaları aklıma geldikçe kahroluyorum.