BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,97
HABER /  GÜNCEL

Rojin BDP'li başkana küfür etti

Rojin'in telefonda Esenyurt BDP Başkanı'na küfrettiği iddia edilen menajeri 'Telefondaki ben değildim. Rojin kendini benim adımı vererek tanıttı ve küfretti' diyerek dava açtı

Abone ol

Rojin Esenyurt'ta konsere çıkmasını engelleyen BDP'li başkandan hırsını böyle aldı.

şarkıcı Rojin'in eski menajeri Tülay Özçelik, ünlü şarkıcının Esenyurt'ta konsere çıkmasını engelleyen BDP'li ilçe başkanını kendi adını vererek arayıp küfür ettiğini ve bu yüzden hakkında suçsuz yere dava açıldığını öne sürerek, 10 bin liralık tazminat davası açtı.

Bakırköy Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açılan davaya konu olan olay iddiaya göre şöyle gelişti. Esenyurt Belediyesi'nin işten çıkardığı işçiler için düzenlenen konserde, 20 kişilik bir grup şarkıcı Rojin'in sahneye çıkmasını engelledi. İddiaya göre bunun üzerine Rojin, korumasının cep telefonuyla, konsere çıkmasına engel olan Esenyurt BDP Eş Başkanı Şafak Özanlı'yı arayıp kendisini menajeri Tülay Özçelik olarak tanıtarak, "Siz Rojin hanıma neden bunları yapıyorsunuz? O..pu, köpeklerinizi alın buradan. Şerefsizler" dedi. Yaşanan konser krizinin ardından BDP Eş Başkanı hakaret ve küfür iddiasıyla Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu. Savcılık, menajer Tülay Özçelik'i ifadeye çağırdı. Özçelik ifade vermeye gitmeyince, hakkında tehdit ve hakaretten dava açıldı.

'BASKI UYGULANDI'

Menajer Özçelik ise avukatı Müceteba Kılıç aracılığıyla Bakırköy Asliye Hukuk Mahkemesi'nde Rojin ile koruması Zafer Kurt hakkında, 10'ar bin liralık tazminat davası açtı. Özçelik dava dilekçesinde, küfür olayının ardından Rojin ve koruması Kurt'un suçu yüklenmesi için kendisini sürekli taciz ettiğini öne sürdü. Rojin'in kendisine "Korkacak bir şey yok, para cezanı ben öderim" dediğini anlatan Özçelik, suçu üstlenmeyi kabul etmemesi üzerine maaşının ve sigortasının ödenmediğini bunun üzerine işten ayrıldığını belirtti. Dava dilekçesinde, "Rojin, BDP Eş Başkanıyla konuşurken müvekkilin taklidini yaparak ileride başına gelebilecek bir durumdan kurtulmayı düşünmüştür. Müvekkilim, hakkında tehditten açılan davayla suçsuz yere sanık olmuştur" denildi.