BIST 10.471
DOLAR 32,59
EURO 35,01
ALTIN 2.441,28
HABER /  GÜNCEL

Rock’n Coke’a Avrupa treni

3-4 Eylül'de gerçekleştirilecek Rock'n Coke İstanbul Festivali'ni izleyecek 600 genç, Avrupa'nın çeşitli kentlerinde dolaşacak 'bir trenle Türkiye'ye geliyor.

Abone ol

Üzerinde festival logosu bulunacak Soundwave Treni, 20 Avrupa ülkesini dolaşacak. Trenin her vagonunda ayrı tür müzik çalınarak, gençlerin hoş vakit geçirmesi sağlanacak.

Rock’n Coke İstanbul Festivali 2005’e 40-50 bin kişinin katılması bekleniyor. Her yıl, bir önceki yıldan daha iyi bir organizasyonla yapılması hedeflenen festivale bu yıl önemli yabancı müzik grupları katılacak.

THE CURE - THE OFFSPRİNG - KORN, FESTİVAL’E GELİYOR

Son 25 yılın en önemli gruplarından kabul edilen The Cure, punk-rock’ın en çok konuşulan grubu The Offspring ve modern zamanların en büyük rock gruplarından Korn, Rock’n Coke Festivali için 3-4 Eylül’de İstanbul’a gelecek.

Rock’n Coke İstanbul Festivali sanatçıları arasında Ana Sahne’de yer alacağı kesinleşen yabancı gruplar:
The Cure, Korn, The Offspring,The Tears, Hot Hot Heat, Skin. Yerli gruplar ise Replikas, Pamela, Ceza ve MaNga.

Pozitif-Rock’n Coke Proje Direktörü Cem Yegül, 21 Ağustos 2005’te İstanbul’da Formula 1’in yapılacak olması nedeniyle festivali önceki yıllarda olduğu gibi Ağustos ayında değil, Eylül’de yapmayı kararlaştırdıklarını söyledi.

Coca-Cola Türkiye Bölgesi Pazarlama Müdürü Can Arcasoy da Soundwave treninden bahsederek, bu trenin Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunacağını söyledi. Arcasoy, ayrıca Avrupa’daki şehirlerde satılacak ürünlerinin üzerinde İstanbul ve festival logosunun da bulunacağını, bu nedenle İstanbul’a çok sayıda yabancı müziksever beklediklerini kaydetti.

Kaynak: