BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Rizespor 5 oyuncuyla anlaştı

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, dış transferde 5 oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı.

Abone ol

Teknik direktör Ümit Kayıhan’ın raporu doğrultusunda harekete geçen transfer komitesi Karşıyaka’dan kaleci Ramazan Kurşunlu ile Volkan Özcan, Giresunspor’dan Bülent Bölükbaşı ve Gençer Cansev ile Kartalspor’dan Efecan’la prensip anlaşmasına vardı.

Teknik direktör Ümit Kayıhan, transferde acele etmeye gerek olmadığını belirterek, “Şu anda futbolcuların istediği rakamlar çok yüksek. Bu rakamlarla hiçbir oyuncu alınamaz. Piyasanın oturması gerek. Zaten liglerde birkaç kulüp hariç transfer yapan yok.

Herkes bekliyor. Çaykur Rizespor’un her kuruşu önemli. Bu yüzden çok titiz ve dikkatli hareket etmek zorundayız. Rizespor bir markadır ve istediği zaman istediği futbolcuyu alır. Acele etmeyeceğiz ve bekleyeceğiz” dedi.

Almak istedikleri futbolcularla sürekli temas halinde olduklarını ifade eden Kayıhan, “Transfer komitesine her mevkide 3 alternatifli liste verdim. İnce eleyip sık dokuyoruz. Kimi istiyorsak onu alırız. Taraftarımız merak etmesin” dedi.

Bu arada Rize’de geçen yıl yapımı tamamlanan yeni stadyuma Türk Telekom Rize Arena adının verileceği ve Türk Telekom’un 10 yıllığına Çaykur Rizespor’a 10 milyon lira isim hakkı bedeli vereceği öğrenildi. Çaykur Rizespor ile Türk Telekom arasındaki görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

20 milyon liraya mal olan 15 bin 100 seyirci kapasiteli yeni Rize stadyumuna Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi verilmek istenmiş ancak Erdoğan’ın karşı çıkması üzerine stadyumun ismi geçici olarak Yeni Rize Stadyumu olarak kalmıştı.