BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,62
ALTIN 2.413,82
HABER /  GÜNCEL

Rıdvan'ın ağzını dilini bağlayan olay

İstanbul İBB-Trabzonspor maçını izlemeye giden Trabzonlu 4 taraftar hayatını kaybetmesi Rıdvam Dilmen'i üzüntüye boğdu

Abone ol

İzmit'te D-100 Karayolu'nun kent içi geçişindeki Seka Tüneli içinde bu sabaha karşı trafik kazası meydana geldi. İstanbul İBB-Trabzonspor maçını izlemeye giden Trabzonlu 4 taraftar hayatını kaybetti. NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, maç arasında bu acı olay nedeniyle yorum yapamayacağını söyledi: "Maçın skorunun ne önemi var, orada 4 kişi öldü. Futbolseverler kusura bakmasın"

fft99_mf1898274.jpg

Kaza, saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İzmit’ten Körfez İlçesi yönüne giden Murat Akçelik yönetimindeki 41 KF 298 plakalı otomobil, Seka Tüneli içinde aşırı hızın da etkisiyle sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu duvara çarptı. Birkaç takla atan otomobili kullanan bir firmada muhasebeci 35 yaşındaki Murat Akçelik, Bolu’daki  İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi kardeşi 28 yaşındaki Tuğba Akçelik, yakınları 23 yaşındaki Mehmet Erdoğan ile aynı yaştaki Zeynep Mehmetoğlu öldü. Kazada ölenlerin Körfez İlçesi Hereke semtinde oturdukları saptandı.

RIDVAN YORUM YAPAMADIN

TV yorumcusu Rıdvan Dilmen, İBB-Trabzonspor maç arasında bu acı olay nedeniyle yorum yapamayacağını söyledi: "Maçın skorunun ne önemi var, orada 4 kişi öldü. Futbolseverler kusura bakmasın"

TRABZONSPOR’DAN 4 TARAFTAR İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Trabzonspor Kulübü, İzmit’te geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden bordo mavili taraftarlar için internet sitesi aracılıgıyla bir açıklama yaptı.

Kulüp siteisinden yapılan açıklamada, "Takımımızın Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı müsabakayı izlemek için İstanbul’a giderken İzmit’te geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamlarını yitiren taraftarlarımız Murat Akçelik, kardeşi Tuğba Akçelik, Mehmet Erdoğan ve Zeynep Mehmetoğlu’na Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Mekanları cennet olsun" ifadelerine yer verildi.