BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Rıdvan kime HAYRAN?

Babası, kayınpederi, sülalesi CHP'li... Ama Rıdvan Dilmen'in gönlündeki lider bir başkası...

Abone ol Rahmetli babası, kayınpederi CHP kökenli olan eski milli futbolculardan Rıdvan Dilmen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini ve liderliğini çok beğendiğini söyledi.

Hülya Avşar Stüdyosu programına konuk olan eski milli futbolculardan Rıdvan Dilmen, aile köklerinin CHP'ye dayandığını ve sosyal demokrat birisi olduğunu söyledi.

Dilmen, eski bir futbolcu olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Belediye Başkanlığı döneminden bu yana takip ettiğini ve çok takdir ettiğini ifade etti.

"Ben Başbakan'ı çok seviyorum hakikaten. Bana samimi geliyor. İyi bir lider" şeklinde konuşan Dilmen, Erdoğan'ın bir hassasiyetinin ise kendisini çok etkilediğinden bahsetti.

Rıdvan Dilmen, futbolculuğu bıraktıktan 3-4 yıl sonra Kimsesiz Çocuklar Vakfı için jübile yapmak istediğini ancak olumsuz hava şartları nedeniyle jübilesinin iki kez ertelendiğini belirttikten sonra, kendisini çok etkileyen olayı şöyle aktardı:

"Ben o zaman Belediye Başkanı olan Başbakanımız'ı jübileme davet etmiştim. Ancak iki kez ertelendi. Üçüncüde medyaya bile doğru dürüst haber vermeden yaptım. Baktım karda kıyamette geldi. Futbolcu dostudur. Sadece o değildir tabii, bana güven veriyor. Ben seviyorum Başbakanımız'ı...

Dilmen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisinin siyasi görüş ile alakası olmadığının altını özellikle çizdi.