BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Rıdvan Dilmen'in ilk ve tek şikesi

Rıdvan Dilmen katıldığı programda şahit olduğu ilk şike olayını anlattı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Futbol camiası şike skandalı ile çalkalanırken, Rıdvan Dilmen'den gelen "şike hikayesi" günün konusu oldu. SKY Türk'te bir programa konuk olan Dilmen, başından geçen ilk ve tek şike olayını anlatan Rıdvan Dilmen, kendisini teşvik eden ismi de açıkladı.

"ŞİKELİ MAÇTA OYNADIM"

Futbol hayatı boyunca bir kez şikeli maçta oynadığını anlatan Dilmen, fazla uzun sürmeyen futbol kariyeri boyunca kendisini şikeye teşvik eden tek kişinin de Rıza Çalımbay olduğunu ifade etti.

Programın diğer konuklarından biri de tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbaydı. İkilinin şike(!) macerası centilmenlik anlaşmasına dayanıyor. Ancak işin sonu pek de Rıdvan'ın beklediği gibi bitmiyor... 

"DENEDİK AMA ŞİKEYİ BECEREMEDİK"

Şike olayının 1988 yılında Samet Aybaba'nın jübile maçında yaşandığını dile getiren Rıdvan Dilmen olayı şu şekilde anlattı:

''Rıza geldi. 10 dakika gol mol yok beyler. 10 dakika sonra harbi maç olsun. Bu formalite maçı gitsin, Samet Abi'yi omuzlara alalım, yolcu edip normal oyunumuza devam edelim. Bir bakıyoruz dakika 8, gol Rıza. Golü de Rıza atıyor hani. Hayatımızda ilk defa böyle bir şey yaptık. Onu da beceremedik"

İŞTE O ANLAR