BIST 9.583
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.476,64
GALATASARAY

Rıdvan Dilmen'den Diagne ve Falcao eleştirisi: Biri sakat diğeri kaprisli

Rıdvan Dilmen Galatasaray ile Antalyaspor'un 0-0 berabere kaldığı maçın ardından yaptığı açıklamada, "Falcao ile Diagne'nin maliyeti 40 milyon euro; biri kaprisli diğeri sakat" diye konuştu.

Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, Fraport TAV Antalyaspor ile Türk Telekom Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşma, başladığı gibi 0-0 sona erdi. Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen NTV'de yayımlanan %100 Futbol programında Galatasaray-Antalyaspor maçını yorumladı.

Galatasaray'ın puan kaybını beklemediğini söyleyen Dilmen, "Bir takım var geçen hafta 6-0 mağlup oluyor, bir tane takım var lig lideri ve maçtan önce sokağa çıkma kısıtlaması olmasa ve sorabilsen herkes Galatasaray yener der. Seyircisiz futbol, bu tür sonuçlara gebe bir futbol oluyor. Benim için hiç hesapta olmayan 2 puan kaybıdır. Galatasaray kendi sahasında sekiz maçın yarısını kazanamadı. Sekiz maçta 15 puan alan Galatasaray, deplasmanda daha fazla kazandı. Burada taraftar, baskı bunlar önemli detaylar. Fatih Terim’in tribünde oturmasıyla saha kenarında oturması aynı olmuyor" dedi.

''İlk yarı Belhanda’nın şutu dışında da pozisyonu yok''
Rıdvan Dilmen, şöyle devam etti: "Galatasaray gol atmayı düşünmeyen bir takıma karşı puan kaybetti" "Galatasaray bugün gol atmayı düşünmeyen bir takıma karşı puan kaybetti. Antalya’ya uçağa binip gelmeyin, bir puan verelim deseler hiç gelmezlermiş. Galatasaray rölanti başladı, dakikalar aka aka gitti. Neye güveniyorsunuz? Rakibin tehdit olmadığını gördüğünüz için nasıl olsa atarım dediler. Galatasaray kontrollü oynayarak Antalyaspor'u hapsetti, pozisyon vermediler. İlk yarı Belhanda’nın şutu dışında da pozisyonu yok. 

''Çiçekler böcekler vardı geçmişte''
"Çilek böcekler vardı geçmişte bugünleri düşünmeden, Falcao'dan bundan sonra çok fazla şey beklememek lazım. İki tane oyuncunun maliyetini düşünebiliyor musunuz Galatasaray'a. Falcao ve Diagne'nin maliyeti 40 milyon Euro ve ikisinden de yararlanamıyorsun. Biri kaprisli biri sakat. Falcaoya güvenilerek yola çıkılmaz. Diagne, neden yoK? Fatih Terim onu üç hafta önce oyundan çıkarınca kapris yaptı, özel bir durum yoksa kadroya alınmadıysa haklısınız diyorum ama cezayı kime veriyoruz. Oyuncuya mı yoksa  kulübe mi? Neler olduğunu bilemiyorum tabii."

Sitene Ekle