BIST 10.471
DOLAR 32,84
EURO 35,22
ALTIN 2.445,79
HABER /  GÜNCEL

Rıdvan acayip paranoya yapmış

Rıdvan Dilmen iddiaları yalanlıyor ama yazılanlar ve ortaya dökülenler çok farklı. Dinlettiği kadınların sayısı hayli fazla..

Abone ol

Sevgilisinin yanındayken bile telefonlarını dinlettiği iddia edien spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’i, telekulak çetesinin lideri Mehmet Yanık “Acayip paranoya yapıyorsun Pele. Bir gün kafayı kırmazsan iyidir” sözleriyle eleştirmiş

Habertürk gazetesi Rıdvan Dilmen'e ilişkin haberi manşetten gördü.. Çete lideri olduğu iddia edilen Yanık'ın "Pele, dikkat et kafayı kıracaksın" sözlerini kullandı..

MESAJLARIN BİLE PEŞİNE DÜŞMÜŞ

Habere göre Dilmen’in, spor yazarı sevgilisi N.Y.’nin kendi yanında olduğu sırada bile yaptığı görüşmelerle gönderdiği mesajların peşine düştüğü ortaya çıktı.

RIDVAN: PELE SEVGİLİSİ: MARADONA

‘Maradona’ diye isimlendirdikleri sevgiliyi, Dilmen’in bu denli takibe almasını çete lideri Mehmet Yanık, “Pele, acayip paranoya yapıyorsun. Bir gün kafayı kırmazsan iyidir” diye eleştiriyor. Yanık, Pele diye hitap ettiği Dilmen’i ikna edebilmek için “Maradona aslan gibi aslan” benzetmesi de yaparken “Maradona’nın senden kopma ihtimali yok” diyerek Dilmen’i sakinleştirmeye çalışmış.

SAAT SAAT BİLMEK İSTİYOR

Sık sık çete lideri Mehmet Yanık ile bilgi işlem uzmanı Fatih Bilir’den yardım isteyen Dilmen, N.Y.’nin kiminle görüştüğünü, kime mesaj attığını, nereye gittiğini saat saat bilmek istiyor. Dilmen, ulaşamadığı zamanlarda da sevgilisinin yerini baz istasyonlarından tespit ettiriyor. İşte, Dilmen’in sevgilisini takibe aldığı dönemlerden notlar:

29 Mayıs 2008: Rıdvan Dilmen, Viyana’dan Mehmet Yanık’ı arayıp Viyana’daki sevgilisinin kime mesaj attığını öğrenmek istiyor.
30 Temmuz 2008: Saat 14.40’ta Rıdvan Dilmen yine sevgilisinin o günkü kayıtlarını öğrenmek istiyor.

SEVGİLİSİNİN ESKİ ARKADAŞINA DA TAKMIŞ

11 Ekim 2008
: Rıdvan Dilmen, sevgilisinin bir diş hekimi ile ilişkisi olduğundan şüpheleniyor. Üstelik ilişkinin 4 yıldır sürdüğünü belirtiyor, “Hayatındaki ikinci insanım” diyor. Çete lideri de ne konuştuklarını öğrenebileceğini söylüyor.

SEVGİLİSİ VE EŞİ İLE 3 KADINI DAHA DİNLETMİŞ

Telekulak çetesiyle işbirliği yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’in, eşi ve sevgilisi olduğu öne sürülen N.Y. ile birlikte 3 kadını daha dinlettiği öne sürülüyor. Rıdvan Dilmen’in çete üyelerine dinlettiği 3 kadının, sevgilisinin  annesi ve arkadaşları H.H., S.Ç. ve Z.B. olduğu iddia ediliyor. İddiaların gündeme gelmesiyle birlikte Rıdvan Dilmen ile eşinin arasının açıldığı da belirtiliyor.