BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,90
ALTIN 2.441,35
HABER /  MEDYA

Renkli Sayfalar Nurseli İdiz'i yayına çıkarmadı? Şok ifşalar!

Nurseli İdiz ile Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar sunucuları arasında kriz çıktı. Nurseli İdiz makyaj odasında bırakıldı yayına çıkarılmadı. Ünlü sanatçı da video ile ifşalarda bulundu.

Abone ol

Renkli Sayfalar magazin programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt , Nurseli İdiz ile kavga etti. Ekrandan Nurseli İdiz'i linç etmeye kalkan sunuculara ünlü sanatçı da instagram üzerinden karşılık verdi. 

Renkli Sayfalar programı sunucuları makyaj odasında bıraktıkları Nurseli İdiz'i ekrana çıkarmadılar. Canlı yayında da Nurseli İdiz hakkında 'ekibimize küfür etti yayına gelmedi' iddiasında bulundular.

CANLI YAYINDA LİNÇ

nurseli idiz renkli sayfalarRenkli Sayfalar proramını Nurseli İdiz'i linç mecrasına çeviren iki sunucu Kanal D'ye kadar gelmiş olmasına rağmen ona cevap hakkı da tanımadılar.

NURSELİ İDİZ INSTAGRAMDAN İFŞA ETTİ

nurseli idizKanal D'de cevap hakkını kullanamayan Nurseli İdiz de sosyal medya platformu üzerinden yanıt verdi. Nurseli İdiz instagram hesabından yayınladığı videoda şunları söyledi;

-"Renkli Sayfalar beni canlı yayına çağırdılar. Şu anda ise yayına almak istemiyorlar. Magazin dünyasının bu iğrençliğini sizinle paylaşmak istedim."