BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Başbakan Davutoğlu TSK'ya veda etti!

Başbakan Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı ziyaret etti. Konuşmasıyla duygulandıran Davutoğlu ''Zorlu mücadele döneminde omuz omuza çalıştık'' diyerek TSK'ya teşekkür etti.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Karargahında Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı ziyaret etti. Davutoğlu burada bir açıklama yaparak TSK'ya veda etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu şunları söyledi.

DEVLETİMİZİN KUVVETİNİ PEKİŞTİRDİ

Savunma sanayinde attığımız adımlar devletimizin kudretini pekiştirmiştir. Silahlı kuvvetlerimizin gücü ve kuvvetinin temelini oluşturmasıyla ekonomi alanında attığımız adımlar devletimizin kudretini oluşturmuştur.

OMUZ OMUZA ÇALIŞTIK

Başbakanlık görevim sürecinde göstermiş oldukları yakınlık nedeniyle bütün silahlı kuvvetlerimize teşekkür ediyorum. 24 Temmuz'da terörle mücadele kararı aldığımızda da bir aradaydık, aralık ayında aldığımız terörle mücadele aldığımız kritik kararlarda da bir aradaydık. Zorlu mücadele döneminde omuz omuza çalıştık.

BÜYÜK BİR ONUR DUYDUM

Silahlı kuvvetlerimizin varlığı geleceğimizin en önemli teminatlarındandır. Başbakanlığım döneminde çok yakın bir saygı içinde olduk. Büyük bir onur duydum. Bu mücadele esnasında şehit düşen bütün güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine hürmetimi de ifade etmek istiyorum. Şehit eşlerine bir kez daha en derin hürmetini ifade ediyorum.