BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.382,86
HABER /  GÜNCEL

'Recep, Tayyip, Erdoğan' kardeşlere ziyaret

Van Valisi Münir Karaloğlu bir ay önce dünyaya gelen ve 'Recep, Tayyip, Erdoğan' adı verilen üçüzleri sevdi.

Abone ol

Van Valisi Münir Karaloğlu'nun eşi Sevim Karaloğlu, bir ay önce dünyaya gelen ve 'Recep, Tayyip, Erdoğan' adı verilen üçüzleri sevdi.

Kent merkezine bağlı Kevenli köyüne giden Vali Münir Karaloğlu'nun eşi Sevim Karaloğlu, bir ay önce dünyaya gelen üçüz bebeklerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın adını veren Abdülhamit ve Kudret Gülser çiftini, evlerinde ziyaret etti.

Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı (SYDV) Müdür Yardımcısı Samet Denli'nin de bulunduğu ziyaret sırasında üçüz bebeklerin uyuduğu odaya geçen Sevim Karaloğlu, aynı beşikteki üçüzleri bir süre sevdi.

Üçüzlerden Tayyip'i kucağına alarak yakın ilgi gösteren Karaloğlu, bebeklere birer adet çeyrek altın hediye etti.

Vali Karaloğlu'nun da aileye selamlarını ileten Sevim Karaloğlu, aile ile bir süre sohbet ettikten sonra getirdiği giyim paketlerini dağıttı.

Sevim Karaloğlu'nun kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren 62 yaşındaki baba Abdülhamit Gülser, ''Sayın Valime ve eşlerine bizi hatırladığı için çok teşekkür ediyorum. Zaten kendisinin fakir alilerle yakından ilgilendiğini duymuştum. Fakat eşini evimize kadar göndermesi bizleri çok duygulandırdı ve mutlu etti'' dedi.

Maddi durumu iyi olmayan Gülser ailesinin ve bebeklerin ihtiyaçlarının da Vali Karaloğlu'nun talimatı ile SYDV tarafından karşılanacağı belirtildi.