BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Recep İvedik vefasız çıktı

83 yaşındaki Sevim Teyze'yi asıl üzen ise fakirlik değil Şahan Gökbakar'ın onu hiç aramaması.

Abone ol

Recep İvedik 3'ün başroldeki isimlerinden Sevim Yatlılar, sefalet içinde yaşıyor.

Şahan Gökbakar'ın son filmi "Recep İvedik 3"ün başrol oyuncularından Sevim Yatlılar'ı Balat'ta sefalet içinde yaşadığı evi Takvim gazetesi muhabiri Halil Çilingir buldu..

Biraz hüzünlü, biraz da keyifli geçen sohbette; 83 yaşındaki Sevim Teyze; Gökbakar'a olan sitemini dile getirdi.

Şans eseri rol aldığı filmden 2 bin 500 TL ücret alan Sevim Yatlılar'ın ilk işi; aylardır biriken kirasını ve elektrik faturasını ödemek olmuş. Komşularının verdiği bayat ekmek, pazar esnafının getirdiği sebze ve meyvelerle karnını doyuran Sevim Teyze, "Yine de Allah'a isyan etmiyorum" diyor.

Tek hayalinin 13 yaşından beri yanından ayırmadığı Kur'an-ı Kerim'i yeniden okumak olduğunu söyleyen Sevim Yatlılar, ekliyor: "Bunun için önce gözümden ameliyat olmam lazım." Astımla, yüksek tansiyonla ve kireçlenme hastalıklarıyla mücadele eden Sevim Teyze, "İlaçlarımı bile eczaneye veresiye yazdırarak alıyorum" diyor.

TELEFON BEKLİYOR
Senede sadece 1 kere, o da Kurban Bayramı'nda et yediğini söyleyen Sevim Yatlılar, Şahan Gökbakar için ise şöyle diyor: "Sağolsun, onun filminde rol almasaydım şimdi karanlıkta oturuyor olacaktım. Beni film bittikten sonra hiç aramadı ama ondan bir telefon geleceğinden eminim."
İVEDİK'LE ŞANS ESERİ BULUŞTU
Balat'taki evinin kapısının önünde otururken kendisine rol teklifi geldiğini söyleyen Sevim Yatlılar, Recep İvedik 3'teki 'Nezahat' karakteriyle herkesi kırıp geçirdi. Bu arada Şahan Gökbakar, son filmiyle 1 ayda yaklaşık 28 trilyon hasılat elde etti!

CEM YILMAZ'IN FİLMİNDE OYNAMAM ÇOK KÜFÜRLÜ
Kendisine gelecek film teklifleri beklediğini söyleyen Sevim Yatlılar, "Cem Yılmaz'ın filminde oynar mısınız?" diye sorulunca; "Hayır" diyor. Sevim Teyze, nedenini şöyle açıklıyor: "Onun filmlerinde küfür var. Para için bu yaştan sonra küfür etmem." Sevim Yatlılar, "Meşhur oldunuz mu?" sorusuna da yine içtenliğiyle yanıt veriyor: "Parasız meşhur gördün mü?"