BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Recep Akdağ: Global bir bela ile karşı karşıyayız!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, terör olaylarına işaret ederek, global bir bela ile karşı karşıya olunduğuna dikkat çekti.

Abone ol

Ramazan Bayramı’nı memleketi Erzurum’da geçiriyor. Bakan Prof. Dr. Akdağ sabah namazını ve bayram namazını tarihi Ulu Cami’de kıldı.

Cami çıkışında hemşehrileri ile bayramlaşan Bakan Akdağ gazetecilere yaptığı açıklamada terör olaylarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Prof. Dr. Akdağ, “Allah’a şükürler olsun bir rahmet ayından mağfiret ayından sonra bize namaz kılmayı nasip etti.

TÜM MÜSLÜMAN ÜLKELER BİR ARADA OLACAĞIZ

Erzurum’dayız. Erzurum’da Ramazanlarda bayramlarda farklı olur. Bambaşka olur. Bu bambaşkalığı yaşıyoruz. Bir taraftan içimizde sürur var bayram sevincini elbette biz de yaşamak istiyoruz. Ama bir taraftan da üzüntülerimiz var. Dün Medine-i Münevvere’de bir bizi de müteessir eden bir patlama oldu. Cenab-ı Hakk bu ramazanların, bayramların hürmetine inşallah bu zalimlere fırsat vermesin. Tabii ki bizler milletçe bir arada olacağız. Tüm Müslüman ülkeler bir arada olacağız.

GLOBAL BİR BELA İLE KARŞI KARŞIYAYIZ

Aslında teröre karşı dünya olarak bir arada olacağız. Global bir bela ile karşı karşıyayız. Cenab-ı Hakk bizi bu belalardan muhafaza etsin. Başta milletimizi daha sonra komşularımızı tüm İslam alemini ve dünyayı bu mübarek bayram sabahı hürmetine belalardan inşallah beri kılsın. Tüm kardeşlerimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Cenab-ı Hakk huzur içinde, mutluluk içinde çoluk çocukları ile beraber sıhhat afiyet içinde bir bayram günleri nasip etsin ‘’ dedi.