BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.446,83
HABER /  SPOR

Real Madridin ödü patladı

Şampiyon Real Madrid, evinde ağırladığı ligin yeni takımı Numancia karşısında zor da olsa galibiyete ulaştı.

Abone ol Real Madrid, iki kez geriye düştüğü maçta Numancia'yı 4-3 yendi ve bu sezon İspanya liginde ilk galibiyetini aldı. 

Sezonun açılış maçında Barcelona'yı 1-0 yenerek dikkatleri üzerine çeken Numancia, Bernabeu'da iki kez öne geçmesine rağmen 4-3 mağlup oldu.

İlk yarıda önce Joan Carlos Moreno ardından Jose Barkero ile öne geçen konuk takıma Real Guti ve 26'da Gonzalo Higuain ile cevap verdi.

Rafael van der Vaart ile öne geçen evsahibi, Domingo Cisma'nın kendi kalesine attığ golle devreyi 4-2 önde kapattı. Numancia ikinci yarıda Moreno'nun frikiği ile farkı bire indirdi ama beraberliği yakalayamadı.

Recreativo Huelva'yı deplasmanda Luis Garcia'nın golüyle 1-0 yenen Espanyol iki maçta altı puan yaptı ve haftayı lider olarak tamamladı.

Sakat Nihat Kahveci'den yoksun Villarreal, Santi Cazorla'nın ilk yarıda kaydettiği Deportivo'yu 1-0 mağlup ederek dört puana ulaştı.

Sporting Gijon'U 4-3 Sevilla ve evinde Real Betsi ile 0-0 berabere kalan Getafe de dörder puanla lider Espanyol'un ardından sıralanıyor.

İbrahim Kaş yedek bekledi, Aurelio sakat

Son dakikada Juan Albin ile bir penaltı kaçıran Getafe'de İbrahim Kaş 90 dakikayı yedekler arasında tamamlarken, Betis'te Mehmet Aurelio sakatlığı yüzünden kadroda yer almadı.

La Liga - 2. Hafta

Getafe 0-0 Real Betis
Malaga 0-0 Athletic Bilbao
Real Mallorca 1-1 Osasuna
Real Madrid 4-3 Numancia
Recreativo Huelva 0-1 Espanyol
Almeria 2-2 Valencia
Villarreal 1-0 Deportivo Coruna
Barcelona 1-1 Racing Santander
Real Valladolid 2-1 Atletico Madrid
Sevilla 4-3 Sporting Gijon