BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  SPOR

Real Madrid'e soğuk duş!

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda, daha önce son 16 bileti alan Real Madrid ve Roma rakiplerine boyun eğdi. Real Madrid, sahasında CSKA Moskova'ya tarihi bir skorla yenildi. Buna karşın CSKA Avrupa'ya veda etti.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda, daha önce son 16 bileti alan Real Madrid ve Roma rakiplerine boyun eğdi. Real Madrid, sahasında CSKA Moskova'ya tarihi bir skorla yenildi. Buna karşın CSKA Avrupa'ya veda etti. Gruptaki diğer maçta Cengiz Ünder'in tek golünü attığı maçta Roma, Plzen'e 2-1 yenildi. Çek ekibi, UEFA Avrupa Ligi biletini aldı.

Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen Real Madrid, CSKA Moskova'yı konuk etti. Ev sahibi ekibin sonuca kolay gitmesi
beklenirken; CSKA Moskova sergilediği performansla İspanyol devine şok yaşattı. CSKA Moskova sahadan 3-0 galip ayrıldı; ancak
bu skor Rus ekibinin Avrupa'dan elenmesine engel olamadı.

REAL MADRİD'İN EVİNDEKİ EN FARKLI SONUÇ
Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Real Madrid, sahasında Avrupa'daki en kötü skora imza attı. Zira İspanyol devi, bugüne kadar Santiago Bernebaue'da oynadığı 252 maçta 2'den fazla golle yenilmemişti. CSKA, Real Madrid'i Avrupa kupalarında sahasında en farklı yenen ekip oldu.

CSKA Moskova, 2008-09'da Juventus'tan sonra Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi gruplarında iki maçta da yenen ilk ekip oldu. Rus
temsilcisi, diğer takımlardan sadece bir puan toplayabildi.