BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.442,71
HABER /  GÜNCEL

Real Madrid'de Ronaldo isyanı

Real Madrid'de Barselona hezimetinden sonra sular durulmuyor. kulüte negatif bir hava hakimken, takımın da ikiye bölündüğü belirtiliyor.

Abone ol

Real Madrid'in ezeli rakibi Barcelona’ya 5-0 kaybetmesi ile birlikte takımda bir kargaşa hali egemen oldu. Eflatun-Beyazlı ekipte özelikle Cristiano Ronaldo krizinin patlamak üzere olduğu bildirildi.

BARÇA YENİLGİSİ DAĞITTI

İspanyol Sport gazetesi, Portekizli süperstarın yüksek egosu ve kibirli tavırlarının takım arkadaşlarını çok rahatsız ettiğini öne sürdü. Barselona hezimetinden sonra bu negatif havanın tavan yaptığı belirtildi.

Arkadaşlarının, ünlü yıldızın, takım iyi gittiği zaman her zaman önde olmasından ancak özellikle Barça hezimeti sonrası ilk gözden kaybolan isim olmasından büyük rahatsızlık duydukları ve bunun da takımda bölünmeye sebep olduğu bildirildi.

TAKIM BÖLÜNDÜ
Özellikle İspanya Milli Takımı’nda birlikte forma giyen Kaptan Casillas, Ramos, Arbeloa, Alonso ve Arjantinli Higuain’in Ronaldo’ya karşı tavır aldıkları kaydedildi. Ronaldo’nun da takımda sadece Portekizli Pepe, Carvalho ve kendi dilini konuşan Marcelo ile ilişkisinin düzgün olduğu ifade edildi. Başkan Florentino Perez’in de Ronaldo’nun şımarık davranışlarına kayıtsız kalmasına büyük tepki olduğu belirtildi.

Öte yandan devre arasında yapacağı transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan İspanyol devinin, son dönemdeki performansıyla Avrupa’nın devlerinin dikkatini üzerine çeken Rennes’in orta sahadaki yıldızı M’Villa ile anlaştıkları öğrenildi.