BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.400,66
HABER /  GÜNCEL

Real Madrid turu evine bıraktı

Şampiyonlar liginde Chelsea turu büyük ölçüde garantilerken, Real Madrid ise işi evine bıraktı.

Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turda Chelsea, deplasmanda Kopenhag'ı 2-0 mağlup ederken, Lyon ile Real Madrid ise 1-1 berabere kaldılar.

Parken Stadı'nda Kopenhag'a konuk olan Chelsea, 17. ve 54. dakikalarda Nicolas Anelka'nın golleriyle rakibini 2-0 mağlup ederek, tur için evine avantajlı döndü. Bu arada Kopenhag'da forma gyien Zdenek Pospech, karşılaşmanın 70. dakikasında gördüğü sarı kartla rövanş karşılaşmasında cezalı duruma düştü. Chelsea ile Kopenhag, 16 Mart Çarşamba günü Londra'da Stamford Bridfe Stadı'nda rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Günün diğer maçında ise Real Madrid, Lyon deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Stade de Gerland'da oynanan karşılaşmada Real Madrid, 65. dakikada Karim Benzema'nın golüyle öne geçerken, Lyon ise 83. dakikada Bafetimbi Gomis ile 1-1'lik eşitliği sağladı. Real Madrid ile Olympique Lyon arasındaki rövanş maçı 16 Mart Çarşamba günü Santiago Barnebeu Stadı'nda oynanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde bugün ise İtalyan ekip Inter, milli futbolcu Hamit Altıntoplu Bayern Münih'i ağırlarken, Fransız temsilci Marsilya da İngiliz ekip Manchester United'i konuk edecek.