BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Real Madrid seçime gidiyor

Yıldızlar topluluğundan oluşan Real Madrid'de, sorunların çözümü için seçim kararı alındı.

Abone ol

Yıldızlar topluluğundan oluşan Real Madrid'de, bu sezon alınan kötü sonuçlar ve takım içindeki huzursuzluğun, başkanlık seçimine gidilerek aşılması hedefleniyor.

Son 6 yıldır Real Madrid'in başkanı olan Florentino Perez'in geçtiğimiz 27 Şubat tarihindeki istifasının ardından, başkanlığa getirilen Fernando Martin, yönetim kurulundan yeterli desteği bulamayınca çarşamba akşamı yapılan toplantı sonrasında istifa ederek, sezon sonunda başkanlık seçimi yapılacağını duyurdu.

Yönetim kurulunda sadece 1 kişinin Martin'in kalması için oy kullandığı belirtilirken, 83 yaşındaki Luis Gomez Montejano seçimlere kadar geçici olarak başkanlık görevini yürütecek.

Lig sonunda toplanacak olan seçim komitesi, seçim tarihini belirleyerek, 10 gün içerisinde adayların açıklanmasını isteyecek. Şu anda adı geçen 9 aday arasında Fernando Martin (eski başkan), Carlos Sainz (Dünya Ralli Şampiyonu), Lorenzo Sanz (eski başkan), Martinez Laredo (Burgos'un eski başkanı) ve Arturo Baldasano (2004 yılında Perez'e karşı aday oldu, ama kazanamadı) isimleri ön planda yer alıyor.

La Liga'nın bitimine 4 hafta kala Real Madrid 63 puanla 3. sırada bulunuyor.