BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,70
HABER /  GÜNCEL

Rasim Ozan Kütahyalı'dan şok FETÖ iddiası ellerinde binlerce...

4 ay önce 'F-16 pilotlarının en az yarısı Fethullahçı terörist' iddiasını ortaya atan ve hakkında dava açılan Rasim Ozan Kütahyalı, bugün şok bir yazı kaleme aldı.

Abone ol

4 ay önce Rus uçağını FETÖ düşürdü iddiasıyla gündemi sallayan Rasim Ozan Kütahyalı, bu yapının elinde TSK'nın envanterinden çalınmış binlerce silah ve bomba olduğunu yazdı.

Bomba iddiasını dile getirdiği yazısını Kütahyalı, "27 Mart 2016'daki yazım nasıl tamamen doğru çıktıysa bu yazım da doğrudur." diye tamamlıyor.

Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, "Eğer bu önlemleri almazsak 15 Temmuz'dan çok daha kanlı bir gelecek bizi bekleyebilir" diye uyarıyor.

Kütahyalı, "Her Fethullahçı robot teröristtir istisnası yoktur" başlıklı yazısında darbe girişimini kaleme aldı.

'RUS UÇAĞINI FETÖ'CÜ PİLOTLAR DÜŞÜRDÜ' DEMİŞTİ

Aylar önce Rus uçağını FETÖ'cü pilotların düşürdüğünü iddia ederek Genelkurmay'ın şimşeklerini üzerine çeken Rasim Ozan Kütahyalı, bir kez daha kamuoyuna seslendi.

DAEŞ ANCAK FETÖ İLE BOY ÖLÇÜŞEBİLİR

Kütahyalı yazısında "Bu delirmiş Fethullahçı sürüsü Pensilvanya'yı Tanrı gibi görüyor. O sebeple Fethullah'ın her korkunç emrine uyar bunlar. Hasan Sabbah'ın Haşhaşi ordusu bu Fethullahçılar yanında çırak kalır.
DAEŞ ancak FETÖ ile boy ölçüşebilir" ifadelerine yer verdi.

"F-16 pilotlarının en az yarısı Fethullahçı terörist" dediğimde inanmayanlar yalvarıyorum bu dediğime inansınlar."  diyen yazar, bomba iddiasını böyle yazdı:

ELLERİNDE TSK ENVANTERİNDEN ÇALINMIŞ BİNLERCE SİLAH VE BOMBA VAR

"4 ay önce yazdığım alçak F-16 pilotları ülkemizi ve halkımız bombaladı. Türk uçaklarıyla Türk ordusunun üniformasıyla Türk halkı bombalandı.
Çünkü bunlar insan değil robottur. Bunların vatan duygusu yoktur; sadece Fethullah'a tapmak vardır bu robotlarda. Taptıkları Fethullah bu F-16 pilotu kılıklı uzaylı robotlara "bombalayın" dedi ve bunu aynen yaptılar.

Şu an Fethullahçı robotlar her yerdeler ve ellerinde TSK envanterinden çalınmış binlerce silah ve bomba var.

ACIRSANIZ 15 TEMMUZ'DAKİ GİBİ ACINACAK HALE GELİRSİNİZ

Bu robotlar görüntüde öğretmen, gazeteci, bakkal, asker, polis, akademisyen, memur, işçi, işadamı olabilir ama neticede bunlar bir emirle kendini çarşı ortasında patlatacak teröristtirler ve istisnasız hepsinin enterne edilmesi şarttır... Eğer acırsanız 15 Temmuz'daki gibi acınacak hale gelirsiniz."