BIST 10.471
DOLAR 32,80
EURO 35,22
ALTIN 2.446,95
HABER /  DÜNYA

Ramon imzayı attı

Beşiktaş’ın yeni transferi Ramon de Moraes Motta, düzenlenen törenle kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmesini imzaladı. <br/>R...

Abone ol

Beşiktaş’ın yeni transferi Ramon de Moraes Motta, düzenlenen törenle kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmesini imzaladı.
Ramon de Moraes Motta için BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve İdari Direktörü Semih Usta da yer aldı.
Futbol Genel Direktör Önder Özen’in yeni transfer Ramon de Moraes Motta’yı basın mensuplarına tanıtmasının ardından imza törenine geçildi ve Beşiktaş forması giyen Motta, objektiflere poz vererek sözleşmeyi imzaladı.
Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ramon de Moraes Motta, “Burada olmaktan çok mutluyum. Beşiktaş’tan teklif aldığımda düşünmeden kabul ettim. Köklerine derinden bağlı taraftarı fanatik bir kulübe geldim. Beşiktaş’ı Brezilya’da iken biliyor ve takip ediyordum” dedi.

’’İSTANBUL ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİR’’
Her zaman formaya sadık olacağına söz veren Ramon, “Burada mutlu günler yaşayacağıma eminim. Türkiye’de çok iyi karşılandım. Arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. İstanbul’da henüz iki gündür bulunmama rağmen buranın çok güzel bir şehir olduğunu gördüm. Takım arkadaşlarımla iyi işler çıkaracağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Dinamik bir oyuncu olduğunu ifade eden Brezilyalı oyuncu, “Hücuma çıkıp orta yapmayı severim. İsabetli paslarım olduğuna inanıyorum. Almeida gibi kaliteli bir oyuncu ile oynamak benim için büyük bir şans. Lider bir takıma geldim ve takımdaki hava çok iyi. Fizik olarak hazırım. Türkiye’de futbol biraz farklı oynandığından küçük bir adaptasyon süreci gerekecek. Önümdeki tek engel bu diyebilirim” şeklinde konuştu.
(İHA)