BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Ramazan hediyesi Turkcell'den

34 milyon Turkcell'li Ramazan boyunca geceleri bedava konuşma şansına sahip olacak.

Abone ol

Aylık Nar kampanyasından yararlanan Turkcell Hazır Kart sahipleri Ramazan ayı boyunca 22.00-10.00 saatleri arasında bedava konuşma fırsatını yakalayacak. Ayrıca sunulan mobil servisler sayesinde; Turkcell'liler ücretsiz olarak imsakiye saatleri, Ramazan'a özel yemek menüleri ve sağlıklı beslenme önerileri gibi bilgileri SMS olarak alacak.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Müşterilerimize Turkcell farkını yaşatmak için en kaliteli iletişimi, hayatlarını kolaylaştıran ve zenginleştiren hizmetleri avantajlı fiyatlarla veriyoruz. Ramazan ayı için özel kampanyamızla müşterilerimize ücretsiz konuşma imkanı ile Ramazan'a özel imsakiye bilgisi, sağlıklı beslenme önerileri, iftar ve sahur menüleri gibi bilgileri ücretsiz ulaştıran servisler sunuyoruz.

Ramazan ayına özel avantajlı kampanya ve servislerimizle müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracağımızı düşünüyor, hepimize hayırlı Ramazanlar diliyorum"
dedi.
Tüm bireysel ön ödemeli hat sahibi Turkcell müşterilerinin faydalanabileceği Ramazan Kampanyası'nda, 10 Ağustos- 8 Eylül tarihleri arasında Aylık Nar paketlerinden birini alan Hazır Kart'lılar, 20 TL ya da 40 TL karşılığında 5 katı değerinde TL kazanacak hem de bayram günleri de dahil olmak üzere 30 gün boyunca 22:00-10:00 saatleri arasında tüm Turkcell'lilerle 5000 dakika boyunca ücretsiz olarak konuşma fırsatını yakalayacak.

Hatlarında yüklü olan TL bakiyesinden 20 TL veren mevcut Turkcell müşterileri, dilerlerse 100 TL'lik konuşma ve SMS kazanma fırsatından yararlanabiliyor.

Her yöne konuşmak ya da mesajlaşmak isteyen Turkcell'liler ise, 40 TL karşılığında 200 TL kazanabiliyor. "Aylık" 200 yazarak 2222'ye ücretsiz kısa mesaj atan Hazır Kart'lıların hatlarından düşülecek 40 TL karşılığında 200 TL yükleniyor ve 30 gün boyunca her yöne konuşurken ve mesajlaşırken kullanılabiliyor. 200 TL'lik kullanım hakkı, Turkcell'lileri aramada müşterinin kendi tarifesi üzerinden, diğer operatörler yönüne aramalarda 2 dakikası 65 Kuruş'a konuşma imkanı sağlıyor.