BIST 10.422
DOLAR 32,30
EURO 35,11
ALTIN 2.411,53
HABER /  GÜNCEL

Rahip erkek fahişe çıktı!

Bir gün cemaatlerinden biri internetteki ilanı gördü. Gözlerine inanamadı. Çünkü rahipleri bir fahişeydi.

Abone ol

Toledo'da iki küçük cemaatin rahibi olan 27 yaşındaki Samuel Martin Martin'in gri iç çamaşırlı yarı çıplak pozlarını internette yayınlayarak, saati 120 euro'ya kadınlarla ve çiftlerle seks yapabileceğini söyleyen bir ilan verdiği ortaya çıktı.

İnternetteki ilanda Hector adını kullanan rahip kendini "Kadınlar ve çiftler için heteroseksüel bir erkek. Gerçek fotoğraflar. Size haz ve mutluluk verecek büyüklükte (15 cm)" diye tanıtıyor.

Katolik İspanya'da gazetelerin manşetlerine taşıdığı skandal büyük olay yaratırken, gazeteler rahibin yarı çıplak fotoğrafını basarak ilandaki şu ifadelere yer verdi: "Sadizm hariç her şeye açığım. Oteller ve özel adresler. 24 saat. Pişman olmayacaksınız, size hiç tatmadığınız hazzı yaşatacağım." Martin ayin sırasında kiliseye yapılan bağışları kötüye kullandığını itiraf ederek özür diledi.

Nüfusu toplamda 1000'den az olan Totanes ve Noez köylerinin rahibi olarak bir yıldan az zamandır görev yapan Martin hakkında Toledo Başpiskoposu tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonucunda Martin'in rahiplik görevine son verildi.

Martin'in cemaatten toplanan 17 bin euroyu seks ve porno faaliyetlerine harcadığı belirtilirken, tepkilerden korkup saklanan Martin'in kiliseden çaldığı parayı geri ödeme sözü verdiği de kaydedildi.