BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,67
ALTIN 2.392,04
HABER /  GÜNCEL

Radyodan duyan partiye geldi

İngiltere'de bir evde yapılan doğum günü partisi, BBC radyosuna konu olunca, binlerce kişi partiye akın etti.

Abone ol

İngiltere’nin Devon kentindeki bir evde yapılan doğum günü partisinin detayları, BBC’nin radyo şovuna canlı telefon bağlantısıyla katılan bir kişi tarafından aktarılınca yüzlerce kişi partinin yapıldığı eve akın etti, kalabalık ancak polisin yardımıyla dağıtılabildi.

54 yaşındaki Rebecca Brooks’a ait Bovey Tracey malikanesinde yapılan partinin detaylarını radyodan duyan çoğu alkollü kişinin eve akın etmesi, parti için kiralanan 4 korumayı da çaresiz bıraktı. Korumalar kalabalığı engellemekte yetersiz kalınca eve polis çağrıldı.

PARTİ FELAKETE DÖNÜŞTÜ

Polis ekipleri köpeklerle girdikleri evde toplanan kalabalığı güçlükle çıkartmayı başardı. Bu sırada büyük maddi zarar meydana geldiği açıklandı.
Kızı Sarah’ın 18. yaş günü için düzenlediği parti bir felakete dönüşen Rebecca Brooks, 100 davetlinin bulunduğu partiye bir anda çoğu sarhoş yüzlerce davetsiz kişinin gelmesiyle olayın kontrolden çıktığını belirtirken, "Bu durumdan BBC’yi sorumlu tutuyorum. Avukatımla önümüzdeki alternatifleri değerlendiriyoruz" dedi.

DUVARDAKİ TABLOLAR BİLE KIRILDI

Evine doğru ilerleyen ve içeri girmek için kapıları zorlayan insanları görünce büyük panik yaşadığını belirten Brooks, "Kalabalık açık havada yapılan bir rock festivaline gelir gibi rahattı. Hepsi içeri girmek istedi. Girdiler ve tabii arkalarında korkunç bir yıkıntı bıraktılar. Evde kırılmadık hiçbir şey kalmadı. Duvarlardaki tablolar bile kırıldı" dedi.

Devon polis teşkilatı ise eve yapılan davetsiz misafir baskınının ardından çok sayıda kişinin gözaltına alındığını, ancak kaç kişinin mahkemeye sevk edileceğinin henüz belli olmadığını bildirdi.