BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.402,55
HABER /  GÜNCEL

Rabianın abisi: 10 yıl yaşlandım

İzmir'de önce öldüğü söylenen ardından da yaşadığı anlaşılan Rabia'nın abisi konuştu. İşte bir ailenin yaşadıkları;

Abone ol

İzmir'in Kiraz ilçesinde 23 Haziranda meydana gelen trafik kazasında öldüğü açıklandıktan 10 gün sonra yaşadığı öğrenilen Rabia Efe'nin ağabeyi Ümit Efe, ''10 günde 10 yıl yaşlanmıştım, ama kardeşimi görünce çok mutlu oldum'' dedi.

Kiraz ilçesinde yaşayan Ümit Efe (18), kardeşini, tedavi gördüğü İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret ettikten sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rabia Efe'nin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Kardeşi Rabia Efe'nin ilkokul arkadaşlarını bile hatırladığını söyleyen Ümit Efe, ''Kazada beyni hasar görmemiş. Herkesi tanıyor. Öldü diye bildiğim kardeşimi yeniden görmek çok tuhaf bir duygu. 10 günde 10 yıl yaşlanmıştım, ama görünce çok mutlu oldum'' dedi.

Ümit Efe, kardeşi Rabia Efe'nin yarın taburcu edilebileceğini söyledi.

Ödemiş-Kiraz yolunda 23 Haziranda Serkan Çiftçi yönetimindeki 35 AB 0282 plakalı tarım işçilerini taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucu, Fatih Akar ile 16 yaşındaki Rabia Efe'nin öldüğü açıklanırken, kazadan, 16 kişi yaralı olarak kurtulmuştu.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğu açıklanan ve ''Yasemin Çoban'' kimliği ile İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan yaralının, yoğun bakım ünitesinde 10 gün kaldıktan sonra kendisine gelmesiyle gerçek kimliğinin Rabia Efe olduğu, Yasemin Çoban'ın ise ''Rabia Efe'' olarak defnedildiği ortaya çıkmıştı