BIST 9.543
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.488,04
HABER /  GÜNCEL

Quaresma'nın maç analizi

Trabzon'da gol orucunu bozan Ricardo Quaresma maç hakkında değerlendirmelerde bulundu

Abone ol

Beşiktaş'a Trabzon'da 3 puan getiren ve 16 hafta sonra golle buluşan Quaresma, kendisini, sarı kart görmesini ve şampiyonluk şanslarını değerlendirdi.

Gol atamadığı zamanlarda asla endişelenmediğini belirten Quaresma, "Ben çalışan biriyim, her gün çalışıyorum. Tabii gol şansı doğunca atmak istiyorum ama beni ilgilendiren gol atmak değil, takımın kazanıp kazanmadığı..." şeklinde konuştu.

"ÖZÜR DİLERİM"

Gördüğü sarı kartı da değerlendiren Q7, "Açıkçası hakemin bana neden sarı kart gösterdiğini anlamadım. Bu benim kendi sevinme çeşidim. Sanırım tribünlere bir hareket yaptığımı düşündü hakem. Ancak asla böyle bir şey yapmadım. Böyle anlaşıldıysa da özür dilerim. Kendi içimde yaşadığım bir sevinçti. Kimseye hakaret etmedim, kimseye karşı kötü bir niyetim yoktu." diye konuştu. 

"TEBRİK EDERİM"

Kendi oyun sitilini yansıttığını söyleyen yıldız futbolcu,"Ancak benden önce rakip kaleciyi tebrik etmek lazım. Çok güzel kurtarışlar yaptı, harika bir oyun sergiledi. Benim için yine de eski formuma döndüğüm ve kendi oyunumu sergilediğim için biraz daha mutluluk verici bir gece oldu.. Bir sonraki maçta yine goller atmak için mücadele vereceğim." dedi.