BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,86
ALTIN 2.484,71
HABER /  GÜNCEL

Carvalhal maç için ne dedi?

Trabzonspor'u 1-0 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal maçın analizini yaparken takımını da tebrik etti

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yenen Beşiktaş'ın teknik direktörü Carlos Carvalhal, maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Carvalhal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, dünyanın birçok yerinde finansal sıkıntı yaşandığını belirterek, Beşiktaş'ta da ekonomik sıkıntılar bulunduğu yönünde basında hafta içinde haberler yer aldığını dile getirdi.

MUHTEŞEM GALİBİYET

Bu konuda iki şey söylemek istediğini söyleyen Carvalhal, ''Birincisi ilk olarak oyuncularımı tebrik etmek istiyorum, muhteşem bir iş başardılar, üst düzey profesyonel olduklarını gösterdiler. Beşiktaş taraftarlarının bu takım ile gurur duyduğunu düşünüyorum. Takım içinde gerçekten hiç kimsenin bu sorunun çözüleceğine dair bir endişesi, sıkıntısının olmadığını söyleyebilirim. Birlikte, iyi bir şekilde çalışan bir ekibimiz. Bu nedenle bir sıkıntı yaşamadık. Evet bazı problemler olabilir ama bizim işimiz kendi işimizi sahaya yansıtmak. Bunu da yansıttık, geri kalan problemlerin çözüleceğini düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

" 'BEŞİKTAŞ KAZANMALIYDI' DERDİM"

Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısında çok iyi bir varlık gösterdiğini söyleyen Carvalhal, şöyle devam etti: ''Beşiktaş, büyük maçların seviyesinin üzerine çıkarak iyi maç sergiledi. Maç berabere bitseydi, son dakikalarda yakaladığımız pozisyonlarla da 'Beşiktaş kazanmalıydı' derdim. Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve bugünkü Trabzonspor maçıyla dört önemli maçı bitirdik. Genel klasmanda iyi bir pozisyonda olduğumuzu düşünüyorum. Rakiplerimizin birbirleriyle oynayacağı maçlar var. Biz kendi işlerimizi yapmaya devam edip olabildiğince yukarı çıkmak için çaba harcayacağız.''