BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.420,13
HABER /  DÜNYA

Putinin annesi Gürcü çıktı

Gürcü liderini "yumurtalıklarından tavana asmayı düşünen" Rusya lideri Vladimir Putin hakkında şok bir iddia konuşuluyor.

Abone ol

Gürcistan'la yaşanan savaşın ardından Gürcülere yönelik sert eleştirileriyle gündemden düşmeyen Rusya Başbakanı Vladimir Putin'in, annesinin bir Gürcü olduğu iddiası ortaya atıldı.

Telegraph'ın haberine göre, Putin'in 82 yaşındaki annesi Vera Putina, 10 yaşındayken baba tarafına teslim ettiği oğlunu TV sayesinde tanımış. 1999'da izlediği haberler sırasında 'İşte bu benim oğlum' diyen Putina'nın hikayesi oldukça ilginç.

Putin'in babasıyla gayrimeşru bir ilişki yaşadığını ve dünyaya gelen oğlunu baba tarafına verdiğini söyleyen Putina bugün Rus işgalinden nasibini alan Gori'nin yakınlarında yoksulluk içinde yaşıyor.

'Putin'in başkan olduğu dönemlerde oğluyla her zaman gurur duyduğunu anlatan anne, 'Savaştan sonra ise utanç içindeyim' dedi.

Metekhi köyünün tozlu yolları üzerindeki bir kulübede oturan yaşlı kadın, Putin'in iki buçuk yaşından on yaşına kadar köyde yaşadığını ifade etti.