BIST 9.055
DOLAR 32,31
EURO 35,10
ALTIN 2.292,53
HABER /  GÜNCEL

PTT’den öğretmenlerimize özel kampanya

Toplumumuzun her kesimine yönelik faaliyetler gerçekleştiren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) “24 Kasım Öğretmenler Günü” öncesinde özel bir indirim kampanyası düzenliyor.

Abone ol

Her çağda “en değerli hazine” olmuş bilginin kapılarını bize öğretmenler açıyor. Küçük yaşlarımızdan itibaren her birimize bilgi aşılamakla kalmayıp bizleri şefkatli kollarıyla saran öğretmenlerimize sevgimiz de saygımız da sonsuz...

Toplumumuzun her kesimine yönelik faaliyetler gerçekleştiren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) eğitim çınarlarını da hiçbir zaman unutmuyor. Şirket, “24 Kasım Öğretmenler Günü” öncesinde özel bir indirim kampanyası düzenliyor. Kampanya kapsamında öğretmenlere 24 Kasım 2017 öncesindeki 5 iş gününde, yani 17-20-21-22-23 Kasım 2017 tarihlerinde ticari gönderiler hariç postaya verilen posta kargosu ile APS kurye gönderilerinde yurt içinde yüzde 25 indirim sağlanıyor.

PTT A.Ş.’nin bu kampanyasından faydalanmak isteyen öğretmenlerimizin kargoyu teslim alan görevliye kurum kimlik belgesini ibraz etmesi yeterli oluyor. Kargo gönderimi sırasında Şirket’in sunduğu farklı bir kampanyadan yararlanılması durumunda ayrıca bu indirim uygulanmıyor.

PTT A.Ş., yeni neslin mimarları, Türkiye’nin aydınlık yarınlarının güvencesi öğretmenlerimiz anısına 24 Kasım 2017 tarihinde “Öğretmenler Günü” konulu özel gün zarfı da tedavüle sunacak. Aynı tarihte PTT Pul Müzesi Anafartalar Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 13 Ulus/ANKARA adresinde mesai saatleri içerisinde “Öğretmenler Günü 24.11.2017 ANKARA” ibareli özel gün zarfına ait özel tarih damgası kullandırılacak. Söz konusu özel gün zarfları 3 TL bedelle PTT işyerlerinde, www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak.