BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.489,15
HABER /  GÜNCEL

PTT'den Alma Haber Özel Hizmeti

PTT'nin Alma Haber Özel Hizmeti’yle kargolarınızın alıcıya teslim bilgisi ve belgesine ulaşırsınız.

Abone ol

PTT A.Ş. kargo hizmetlerini hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük bir özveriyle yürütüyor. Türkiye’de kargoculuk anlamında önemli atılımlar gerçekleştiren, yurt dışında da koli taşımacılığının öncü isimleri arasında yer alan PTT Kargo, müşterilerine uygun ücretli ve alternatifli gönderi imkanı sunuyor.

PTT Kargo’nun bu alandaki uygulamalarından biri Alma Haber Özel Hizmeti. Bu hizmet sayesinde gönderici kargosunun ne zaman ve kime teslim edildiğini öğrenebiliyor. Alma Haber Özel Hizmeti’nde gönderilerin hangi tarihte kime teslim edildiğini gösteren belgeye “alma haber kartı” adı veriliyor.

Alma haber kartı, kargo alıcıya teslim edildiğinde ona imzalatılıyor ve göndericiye iletiliyor. Böylece kargonuzun kime teslim edildiğinden emin oluyorsunuz.

Yurtiçi kabul ve varışlı gönderilere Elektronik Alma Haberi Hizmeti Özel Hizmeti istenir ise “alma haber kartı” yerine alıcıya teslimden sonra gönderinin ne zaman ve kime teslim edildiğine ilişkin belge görünümünde e-posta adresinize ileti gönderiliyor ve böylece teslimden en hızlı şekilde haberdar oluyorsunuz.

ptt