BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.420,40
HABER /  EKONOMİ

PTT Sigorta müşterilerine yeni fırsatlar sunuyor

PTT Sigorta her tür sigortacılık hizmetini müşterilerine geniş ürün yelpazesiyle sunuyor.

Abone ol

PTT Sigorta her tür sigortacılık hizmetini müşterilerine geniş ürün yelpazesiyle sunuyor. Üstelik Zorunlu Trafik Sigortası ve Zorunlu Deprem Sigortası gibi ödemelerinizde dahi pek çok avantaj PTT şubelerinde sizi bekliyor.

Bana olmaz demeyin... Yolda yürürken başınıza bir şey düşme ihtimali elbette vardır. Ya da araba kullanırken istemeden bir kazaya sebep olabilirsiniz. Merdiven çıkarken ayağınızı burkabilirsiniz. Evinizdeki rahat koltukta otururken dahi başınıza bir kaza gelebilir. Allah korusun, kalıcı bir hastalığınız olabilir yarından itibaren... Tüm bu durumlara karşı cebinizi yormayacak şekilde sigortalanmayı düşünmez misiniz?

Hizmetlerini her zaman müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiren PTT bu konuda da halkın yardımına koşuyor.

Her araç sahibi tarafından yaptırılması zorunlu olan, hasar anında karşı tarafa verilebilecek zararları güvence altına alan Zorunlu Trafik Sigortası; depremin meskenlerde sebep olduğu maddi hasarlara karşı güvence altına alan Zorunlu Deprem Sigortası (DASK);

CÜZDAN SİGORTASI
paranızı, kredi veya banka kartlarınızı, kimlik veya diğer şahsi belgelerinizi her tür çalınma ve kaybolma riskine karşı koruyan Cüzdan Sigortası; başınıza istenmedik bir olay gelmesi durumunda kendinizi ve sevdiklerinizi güvence altına alan Hayat Sigortası; aracınızı yanma, çalınma, kaza yapma gibi risklere karşı koruyan Kasko Sigortası; yangın, deprem, sel gibi doğal afetlerin yanı sıra hırsızlık ve su tesisatının patlaması gibi durumları da kapsayarak eşyalarınızı koruma altına alan Eşya Sigortası;

NAZAR SİGORTASI
günlük hayatınızda her an karşılaşabileceğiniz kazalara karşı Nazar Sigortası; ileri yaşlarınızı güvence altına alan Bireysel Emeklilik; evinizi pek çok riske karşı koruma altına alan Konut Sigortası;

KANSER SİGORTASI
kanser, böbrek yetmezliği, körlük, felç kalp krizi gibi hastalıkların ameliyat masraflarını karşılayan Kanser Sigortası; görünmez kazalar, yaralanmalar, beklenmedik hastalıklar veya hırsızlıklara karşı oluşabilecek masrafları karşılayan Huzur Sigortası PTT Sigorta’nın ürün yelpazesini oluşturuyor. www.pttsigorta.com adresine girerek ve 0850 724 77 88 numaralı telefonu arayarak PTT Sigorta ile ilgili tüm merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Peki, PTT Sigorta ile nasıl sigortalanabilirsiniz? Size en yakın PTT şubesine gidin; ihtiyacınıza uygun sigorta için gişe görevlisine başvurun ve uygun seçeneklerle ödemenizi yapın. İşleminiz bitti bile! Artık PTT güvencesiyle koruma altındasınız.