BIST 9.884
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.456,41
HABER /  GÜNCEL

PTT Kargo'da ödeme seçeneklerinde kolaylık

PTT Kargo, kabul, taşınma ve teslim hizmetlerinde olduğu gibi kargo hizmeti ödeme seçeneklerinde de müşterilere türlü kolaylık sağlıyor.

Abone ol

Dünyada lojistik sektörünün önemli bir bileşeni olan kargo, bu sektörün müşteri talepleri doğrultusunda en çok geliştirilen parçalarından da biri.

Türkiye genelinde binlerce şubesiyle hizmet veren PTT, dünyadaki gelişmeler doğrultusunda kargo sektöründe de kendini sürekli yeniliyor. Türkiye’deki en yaygın kargo şirketi konumundaki PTT Kargo, kabul, taşınma ve teslim hizmetlerinde olduğu gibi kargo hizmeti ödeme seçeneklerinde de müşterilere türlü kolaylık sağlıyor.

ÜCRETİ ALICIDAN ÖDEME HİZMETİ

PTT Kargo’nun kargo hizmeti ödeme seçeneklerinden biri Ücreti Alıcıdan Tahsil Ödeme Hizmeti. Bu hizmetle PTT yurt içi APS Kurye ve kargo gönderilerinin yollanma ve varsa özel hizmet ücreti göndericinin talebine göre alıcıdan tahsil ediliyor. Bu hizmet, Ödeme Şartlı Özel Hizmeti’yle birlikte sunulamıyor. Hizmetten yararlanmak ise oldukça kolay... Tek yapmanız gereken, gönderinizi teslim ederken ilgili memura Ücreti Alıcıdan Tahsil Ödeme Hizmeti’nden faydalanmak istediğinizi söylemek.