BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.429,13
HABER /  GÜNCEL

PTT ile Efektif İşlemleri daha hızlı daha kolay

Efektif işlemlerinizi tüm PTT merkezleri ve yetki verilen şubelerden kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Abone ol

PTTefektif kurlardaki hızlı veri takip sistemiyle tüm şubelerinde sizleri bekliyor. Artık efektif işlemlerinizi tüm PTT merkezleri ve yetki verilen şubelerden kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

PTTBank; Kanunu, Esas Sözleşmesi ve Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkındaki 32 Sayılı Karar uyarınca Efektif Alım-Satım yetkisine sahiptir. Efektif alım işlemlerinizi yapabileceğiniz şube ve merkezlerimiz en nitelikli hizmeti verebilmek için sizleri bekliyor.

Efektif alımında asgari ve azami bir sınır bulunmazken bozdurulan efektiflerden %2 komisyon alınmaktadır. Efektif kurlarda meydana gelen değişiklikler anında sisteme yansıtıldığından belirli ülkelerin paralarının alımları da anında yapılabiliyor ve PTT müşterilerine bu konforu yaşamak kalıyor.

PTT, müşterilerine güvenli ve konforlu hizmet verebilmek adına saygın kuruluşlarla anlaşmalara imza atıyor. Bu kurumlardan biri olan Ziraat Bankası’nın belirlediği “Efektif Alış” kurları üzerinden işlem yapıyor. Anlaşmalı bankamız Ziraat Bankası’nın belirlediği “Efektif Alış” kurları günlük olarak sisteme giriliyor, gün içinde efektif kurlarında meydana gelen değişiklikler anında sisteme yansıtılıyor.

Efektif Alış İşlemleri; Amerikan Doları – Avrupa Birliği (EURO) – Avustralya Doları - Danimarka Kronu – İngiltere Sterlini – İsveç Kronu – İsviçre Frankı – Japonya Yeni – Kanada Doları – Kuveyt Dinarı – Norveç Kronu – Suudi Arabistan Riyalı olmak üzere toplamda 12 farklı para birimde yapılabiliyor. Efektif Alış İşlemlerinde madeni yabancı para alınmıyor fakat ödemeler de verilebiliyor.
Efektif İşlemleriniz için PTT’nin yaygın şube ağından yararlanabilirsiniz. PTT ile efektif işlemleriniz daha hızlı, daha kolay.

ptt