BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Prof. Dr. Gökçen Orhan odasında ölü bulundu! Son paylaşımı dikkat çekti

İstanbul Üsküdar'daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Prof. Dr. Gökçen Orhan, odasında ölü bulundu. Orhan'ın sosyal medya hesabından en son paylaştığı gönderide "Sağlığınız ihmale gelmez" yazdığı görüldü.

Abone ol

Kalp Damar cerrahı ve Akademisyen Prof. Dr. Gökçen Orhan, Kadıköy'de bulunan Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki odasında öğlen saatlerinde ölü bulundu.

Kendisinden haber alınamaması üzerine odasına bakılmak istenen Orhan'ın kapısının kilitli olduğu fark edildi.

Kapının açılmasının ardından Orhan'ın cansız bedeni bulundu. Yoğun bakıma kaldırılan Orhan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Bakan Koca'dan başsağlığı mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hayatını kaybeden Orhan için başsağlığı mesajı yayınladı. 

Bakan Koca sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Dr. Siyami Ersek Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlarından Prof. Dr. Gökçen Orhan hocamızı, görevli olduğu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

Son paylaşımındaki sözleri dikkat çekti

Öte yandan Orhan'ın sosyal medya hesabından en son paylaştığı gönderide "Sağlığınız ihmale gelmez" ifadesi dikkat çekti.

Orhan yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: ''Yaşam bize verilmiş en kıymetli hediye. Sağlıklı yaşamak büyük nimet. Sağlığınız yaşam tarzınız ile direkt etkili. Birçok kronik hastalıktan yaşamı değiştirerek korunmak ve kurtulmak mümkün.''

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Herkesin sofrasında var, bağışıklığı çökertiyor! Canan Karatay dedi: Denizde bol bol vakit geçirin
Foto Galeri Herkesin sofrasında var, bağışıklığı çökertiyor! Canan Karatay dedi: Denizde bol bol vakit geçirin Galeriye Gözat