BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,69
ALTIN 2.409,65
HABER /  DÜNYA

Prens Williams ikinci kez baba oluyor!

İngiltere tahtının ikinci vârisi Prens William, 29 Nisan 2011'de evlendiği Kate Middleton ile ikinci kez bebek sevinci yaşayacak.

Abone ol

İngiltere bugüne mutlu bir haberle başladı. İngiltere Prensi Charles’tan sonra tahtın ikinci vârisi olan Prens William, 29 Nisan 2011'de evlendiği Kate Middleton ile ikinci kez bebek sevinci yaşayacak.

22 Temmuz 2013'te ilk çocukları Prens George'un dünyaya gelmesiyle İngiltere'yi mutluluğa boğan Prens williams ve eşi Kate, ikinci çocuk bekliyor. Cambridge Düşesi Catherine, şiddetli sabah bulantıları için tedavi edildiği esnada hamile olduğunu öğrendi.

prince-william-holding-baby.jpg

İNGİLTERE'Yİ MUTLULUĞA BOĞDULAR

Çift ve aileleri bu kutlu haberi sevinçle karşıladı. İlk bebekleri Prens George da İngiltere'de olduğu kadar tüm dünyada ilgi ve merakla beklenmişti.

Prens Charles’ın resmi konutu olan Clarence House’un resmî Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Cambridge Dükü ve Düşesi, Düşes’in ikinci çocuğuna hamile olduğunu açıklamaktan mutluluk duyuyor. Kraliçe ve her iki ailenin üyeleri Ekselansları’nın ikinci çocuğuna hamile olmasından memnun” ifadeleri kullanıldı.

DÜŞES, ŞİDDETLİ BULANTI VE KUSMADAN ŞİKAYETÇİ

Açıklamada, Düşes’in ilk hamileliğinde olduğu gibi şiddetli bulantı, kusma ve halsizliğe neden olan Hyperemesis Gravidarum hastalığından muzdarip olduğu ve bu sebeple Prens William’a bugünkü Oxford gezisinde katılamayacağı bildirildi. Middleton’ın Kensington Sarayı’nda tedavi gördüğü de bilgiler arasında.


230720132153293995051.jpg


BAŞBAKAN CAMERON'DAN TEBRİK MESAJI

Başbakan David Cameron da ikinci bebek haberini mutlulukla karşıladığını açıkladı.